ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΑΙΤΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ

lifehub-esotera-therapeutiki-21

 

ΑΙΤΙΑ  ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ

 

Όλες οι επιθυμίες, από τις πιο χαμηλές έως τις πιο υψηλές, π.χ. η αναζήτηση ενός δασκάλου, εδρεύουν στο αστρικό. Το 95% των ασθενειών  έχει την έδρα του στο αστρικό, διότι εκεί είμαστε εστιασμένοι.

Η ανώτερη αντιστοιχία του αστρικού είναι το βουδικό πεδίο, που εκφράζει ομαδική και προσωπική αγάπη, υπηρεσία και ενότητα των πάντων. Ο στόχος των ενσαρκώσεων σήμερα είναι η μεταφορά της ενέργειας μέσω της μετουσιωτικής διαδικασίας, από το αστρικό στο βουδικό πεδίο.

Εμείς ζούμε, κινούμαστε και υπάρχουμε μέσα στο σώμα μιας οντότητας που ονομάζεται Πλανητικός Λόγος. Ο Πλανητικός Λόγος υπάρχει μέσα στο σώμα μιας οντότητας που ονομάζεται Ηλιακός Λόγος. Ο Ηλιακός Λόγος υπάρχει μέσα στο σώμα μιας άγνωστης οντότητας, για την οποία τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί. Μας λένε όπως άνω έτσι και κάτω.

Ο Πλανητικός Λόγος είναι η προσωπικότητα του Ηλιακού Συστήματος και είναι πολωμένος στο ηλιακό, δηλαδή στο κοσμικό αστρικό. Η εστίαση του πλανητικού λόγου επηρεάζει όλες τις μορφές που υπάρχουν στο πλανήτη και κατ’ επέκταση την εστίαση της ανθρωπότητας.

Ο Πλανητικός Λόγος ενσαρκώθηκε, διότι πρέπει να εκδηλωθεί η δεύτερη όψη της θεότητας που είναι Αγάπη- Σοφία- Ενότητα. Πρέπει ο πλανητικός λόγος να μετουσιώσει τις ενέργειες του αστρικού του και τις ενέργειες του βουδικού του. Όπως εμείς πρέπει να μετουσιώσουμε το ατομικό αστρικό σε βουδικό.

Ο Πλανητικός Λόγος θεωρείται μη ιερός πλανήτης, διότι δεν έχει επιτύχει αυτή τη μετουσίωση. Για να επιτύχει το στόχο του πρέπει ένα μέρος της ανθρωπότητας να έχει μετουσιώσει το αστρικό του σε βουδικό.

Ο Πλανητικός Λόγος είναι το ηλιακό πλέγμα του συστήματος μας. Το ηλιακό σύστημα είναι το κέντρο καρδιά για τη μεγάλη και άγνωστη οντότητα που τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί. Γνωρίζουμε ότι όταν η ενέργεια κατέρχεται, αποδυναμώνεται, καθώς ενδύεται όλο και πιο χονδροειδή ενέργεια. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και για την ενέργεια που εκπορεύεται από την άγνωστη οντότητα και φθάνει σε μας. Η άγνωστη κοσμική οντότητα στέλνει ενέργεια στο ηλιακό σύστημα. Η ενέργεια ενδύεται ύλη του Ηλιακού συστήματος, στέλνει ενέργεια στο πλανητικό λόγο, οπότε ενδύεται ύλη του πλανητικού λόγου και την μεταβιβάζει στην ανθρωπότητα και κατ’ επέκταση στον άνθρωπο και σε όλη τη φύση. Έτσι βλέπουμε για μια ακόμα φορά την ΜΙΑ ενέργεια, την ενέργεια της δεύτερης όψης της θεότητας Αγάπης- Σοφίας, αφ’ ενός να επηρεάζει όλο το σύστημα, αφ’ ετέρου, κατερχόμενη , να διαφοροποιείται και να αλλάζει συνειδητότητα, καθώς διέρχεται από τα διάφορα κοσμικά κέντρα.

Μέσω της επιρροής αυτής της ενέργειας, ο Πλανητικός Λόγος προσπαθεί να μεταφέρει την εστίαση του από το κοσμικό αστρικό στο κοσμικό βουδικό. Αυτό κάνουμε και εμείς.

Η ενέργεια της δεύτερης όψης, όταν κατευθύνεται σωστά και ελέγχεται κατάλληλα, είναι ο μεγάλος μετουσιωτικός πράκτορας που θα καταστήσει τελικά την ανθρωπότητα Διδάσκαλο της Σοφίας, κύριο της Αγάπης. Αυτή την επίδραση της ενέργειας την κατανοούμε, σαν σκεφτούμε πως ο Ήλιος μας επηρεάζει. Χωρίς  Ήλιο και θερμότητα, νερό και οξυγόνο, δεν θα υπήρχε ανθρωπότητα. Εμείς επηρεάζουμε το ανθρώπινο και πλανητικό περιβάλλον μας. Όπως εμείς επηρεάζουμε το περιβάλλον μας, ανάλογα μας επηρεάζει η όποια ενεργοποίηση του πλανήτη, του ηλιακού συστήματος και η άγνωστη οντότητα.

Άρα αφού ο πλανητικός λόγος είναι εστιασμένος στο κοσμικό αστρικό, ήτοι στο ηλιακό πλέγμα του Ηλιακού Λόγου, φυσικό είναι και η ανθρωπότητα να είναι εστιασμένη στο ηλιακό της. Όπως ο άνθρωπος έχει επτά κέντρα εισόδου και εξόδου της ενέργειας, το ίδιο έχει η Ανθρωπότητα, ο Πλανητικός Λόγος, ο Ηλιακός Λόγος και η άγνωστη οντότητα.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

photo antexeistinalitheia.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο