ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

 

Το αμυντικό σύστημα του ανθρώπου αποτελείται από ένα θαυμαστό δίκτυο αλληλένδετων αμυντικών μηχανισμών που προστατεύουν το σώμα από διάφορους παράγοντες κινδύνου, π.χ. βακτηρίδια, ιούς, μύκητες, τοξικές ουσίες κτλ, οι οποίοι οδηγούν σε παθολογικές καταστάσεις και ασθένειες.

Όταν ένας οργανισμός επιβαρυνθεί από βλαβερά παράσιτα, απευθυνόμαστε στους ιατρούς και μας χορηγούν φάρμακα, ο ασθενής όμως σπάνια ή καθόλου δεν ενημερώνεται ότι ακόμα και μία δόση ενός αντιβιοτικού
ευρέος φάσματος αρκεί για να διαταράξει σοβαρά την εντερική χλωρίδα και τον ερυθρό μυελό των οστών, ο οποίος αποτελεί αιμοποιητικό όργανο, για τέσσερα με πέντε χρόνια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ασθενής δεν διαβάζει τον κατάλογο των παρενεργειών που αναγράφεται στις οδηγίες ή στην προειδοποιητική επιγραφή της συσκευασίας. Απλώς εμπιστεύεται το γιατρό του και θεωρεί ότι κάνει το καλύτερο για εκείνον. Mπορούμε τώρα να γλυτώσουμε, από πάρα πολλές ασθένειες που δυστυχώς αδυνατεί να θεραπεύσει η κλασική Ιατρική, έχουμε πλέον την επιλογή θεραπείας με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού!

Με τον Βιοσυντονισμό έχουμε κάτι νέο σαν συσκευή θεραπείας, μέχρι τώρα εδώ και 25 χρόνια που χρησιμοποιείτε αυτή η μέθοδο σε κλινικές μελέτες είναι αναγνωρισμένη μέθοδο, χωρίς φάρμακα και χωρίς καμία παρενέργεια, αλλά η καινοτομία κι η ευκαιρία που έχουμε τώρα στα χέρια μας, είναι ότι έχουμε την αποκλειστική καταχωρημένη πατέντα συσκευών θεραπείας τσέπης!

Δηλαδή κάτι που μπορεί να το έχει ο καθένας πάνω του και να θεραπεύετε…..!

Με μια απλή διάγνωση με την διαγνωστική συσκευή, σκανάρετε, όλο το σώμα και βρίσκει κατευθείαν τι δεν λειτουργεί σωστά, η τι είναι βεβαρημένο με ιούς και παράσιτα, είναι κάτι που στην κλασική ιατρική  δεν υπάρχει κάποια διάγνωση που να βρίσκει με ακρίβεια τα μικρόβια, παράσιτα κ.λ.π.!

Και μετά αφού ρυθμιστεί η συσκευή, καταπολεμάει ακριβώς την αιτία, γι’αυτό γίνετε κι εύκολα η
θεραπεία!

 

Deta Elis

Ανεξάρτητος  συνεργάτης

Με εκτίμηση: Σούρβαλος Χρήστος

Τηλ: 6909150945 

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.