ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΘΕΟ/ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

lifehub-dino-aksia-stin-zoi-mou-7

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΘΕΟ/ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

 

 

Με πολύ χαρά σας καλούμε σε ένα διαδραστικό εργαστήρι που συνδυάζει την μόρφωση, την ψυχολογία, τη χαρά και τη δημιουργικότητα με θέμα «Ανακάλυψε το Θεό/Θεά που κρύβεις μέσα σου και άφησε τον Ελεύθερο»

Η σύμβουλος αυτογνωσίας και εσωτερική αστρολόγος Φωτεινή Καραελευθερίου, μέσα από τις γνώσεις της στην εσωτερική ψυχολογία και αστρολογία θα μας παρουσιάσει τα σημαντικότερα αρχέτυπα των Θεών της ελληνικής μυθολογίας (αρσενικά και θηλυκά) μέσα από πληροφορίες γνωστές αλλά και λιγότερο γνωστές για αυτούς, και το πώς εμείς ενσωματώνουμε ασυνείδητα αυτά τα ψυχολογικά αρχέτυπα που δεν είναι παρά patterns συμπεριφορών στην καθημερινότητά μας.

Η ασυνείδητη συμπεριφορά μας εντάσσεται στο φυλετικό ασυνείδητο του χώρου όπου ζούμε και τα αρχέτυπα των Θεών αποτελούν ενεργειακές σφραγίδες τις οποίες φέρουμε έστω και αν δεν το αντιλαμβανόμαστε.

Πόσες ιστορίες έχουμε ακούσει για συνύπαρξη και συνεργασία Θεού/ανθρώπου, έτσι ακριβώς δουλεύει είτε προς το ωφέλιμο είτε προς το καταστροφικό και ο ψυχισμός ταυτιζόμενος πότε με τα αρνητικά ή με τα θετικά του ψυχολογικού χάρτη του Θεού/Θεάς που ενδόμυχα ταυτίζει τον εαυτό του. Σε αυτό θα μας βοηθήσει και η ανάλυση των αστρολογικών συμβόλων στο χάρτη μας, που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με αυτά τα ενσωματωμένα αρχέτυπα ώστε να κατανοήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια πώς και ποιο αρχέτυπο Θεού/Θεάς ενσωματώνουμε ; Θα εξερευνήσουμε αν και με ποιο τρόπο αυτό το pattern έρχεται σε αντίθεση με την αληθινή βούληση της Ψυχής μας ή αν εναρμονίζεται με αυτήν.

Η γνώση είναι πλούτος , νικά το φόβο του «γιατί φέρομαι έτσι ενώ θέλω αλλιώς» ή το άλλο «γιατί αυτή και όχι εγώ, τι με εμποδίζει;»

Η γνώση όμως μόνη της χωρίς το βίωμα είναι ένας Δίδυμος αδελφός που χει χάσει τον άλλο τον Δίδυμό του και έτσι με την βοήθεια του Ηλία Κουμπούνη, εκπαιδευτή γέλιου ευεξίας και … των γνώσεων του στον αυτοσχεδιασμό μέσα από το γέλιο, την μίμηση και τις αναπνοές θα «μιμηθούμε» και δια ζώσης τους Θεούς, θα «γελάσουμε» μαζί τους και θα τους φέρουμε πιο κοντά μας και ίσως χορέψουμε μαζί τους , ποιος ξέρει ;
Αν πιστεύετε λοιπόν πως κρύβετε ένα Θεό/Θεά μέσα σας τον οποίο θέλετε να αφυπνίσετε, αν θέλετε να βιώνετε τη Ζωή σας ως Θεοί , αν απλά θέλετε να διασκεδάσετε και να πάρετε γνώσεις αστρολογίας μαζί με γέλιο, διασκέδαση και δρώμενο με χαρά θα σας υποδεχτούμε στην παρέα μας ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Πότε:
Κυριακή 26/4/2015
10.30 π.μ – 5.30 μ.μ
Παρακαλούμε η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί έως τις 10.30π.μ.
Θα υπάρχουν διαλείμματα μεταξύ των ενοτήτων.

Πού:
Κέντρο Νευροφυσιολογικής Εκπαιδεύσεως, Βουλιαγμένης 123 (Μετρό Άγ. Ιωάννης), Κουδούνι: Νικόλαος Μαγαλιός-1ος όροφος

Οικονομική Συμμετοχή:
70€
Παρακαλούμε να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, διότι είναι αναγκαίο για μας να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό της ομάδας. (μέγιστος αριθμός ατόμων 12 άτομα).

Κατάθεση προκαταβολής τουλάχιστον 20€ στον τραπεζικό λογαριασμό:
Alpha Bank, GR 5901140-1350-135002101376482

Επίσης επειδή θα χρειαστεί να τυπωθούν οι αστρολογικοί χάρτες των συμμετεχόντων, μαζί με την επιβεβαίωση για τη συμμετοχή σας παρακαλείσθε να στείλετε και τα στοιχεία σας (ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης) για να τυπώσουμε τον αστρολογικό σας χάρτη.

photo https://www.facebook.com/events/353058241564061/

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
www.beyoursun.gr
FB ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
fkarael@otenet.gr
———
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΝΗΣ
www.laughterwellness.gr
eliaskoumpounis@gmail.com
Τηλ. 6974422175

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!