THETA HEALING

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ

 

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού μας και πως αυτό μας συνδέει με την δύναμή μας

Όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη όσων λέμε, όσων πράττουμε και της ίδιας μας της ζωής, χωρίς να επιρρίπτουμε τις ευθύνες σε άλλους και στην μοίρα, τότε είμαστε πραγματικά συνδεδεμένοι με τη δύναμή μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα όσα θέλουμε και ονειρευόμαστε στη ζωή μας.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούνε ότι οι άλλοι φταίνε για την κατάστασή τους ή ακόμη ότι οι συνθήκες ήταν ή είναι δυσμενείς και γι’ αυτό δεν καταφέρνουν να πετύχουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους. Αυτός ο τρόπος σκέψης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας οδηγήσει στο να δώσουμε τη δύναμή μας στους άλλους ή σε κάποιες καταστάσεις.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού μας, παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας και ουσιαστικά συνειδητοποιούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε όλα όσα δεν μας αρέσουν, όλα όσα έχουμε κληρονομήσει γενετικά από τους προγόνους μας και δεν μας εξυπηρετούν.

Κάποιες φορές βέβαια, ακόμη κι όταν έχουμε όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, οι υποσυνείδητες μας πεποιθήσεις είναι αυτές που μας εμποδίζουν σε αυτό, με αποτέλεσμα απλά να αντιδρούμε στα γεγονότα αντί να δρούμε σύμφωνα με τα πιστεύω μας.

Η διαφορά του συνειδητού και του υποσυνείδητου νου έγκειται στο ότι οι πληροφορίες που είναι καταγεγραμμένες στο υποσυνείδητο νου, προέρχονται από όλα όσα έχουμε ζήσει εμείς οι ίδιοι, όλα όσα έχουμε κληρονομήσει μέσα από τους προγόνους μας, όλα όσα έχουμε φέρει από άλλες ενσαρκώσεις και πολλά από αυτά που πιστεύει το σύνολο της ανθρωπότητας.

Το γεγονός ότι πλέον μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να μετασχηματίσουμε όλες τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις μας που δεν χρειαζόμαστε και δεν μας βοηθούν στην εξέλιξη μας είναι πολύ ελπιδοφόρο, μιας και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα λειτουργούν με την πραγματική τους δύναμη.

Η δυνατότητα που έχουμε να διδάσκουμε νέα γνώση, δημιουργώντας νέους υποδοχείς στα κύτταρα μας, γνώση που θα χρειαζόμασταν αμέτρητες ζωές για να αποκτήσουμε επιταχύνει κατά πολύ την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

 

Ιωάννα Μπακρατσά

Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος ThetaHealing®,

Master & Certificate of Science της τεχνικής ThetaHealing®

www.thetahealinghellas.com

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ
Πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing®
Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Όμως, το πάθος μου για την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση με οδήγησαν σε μια τεχνική, με την οποία ασχολούμαι αποκλειστικά από το 2012 κι έπειτα. Έχω λάβει τον τίτλο της ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, το Tai Chi, το Qi Gong, στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στο EFT και στο Chi Nei Chang Abdominal Massage.
Tο ThetaHealing, ήταν η τεχνική εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν στον υποσυνείδητο νου, ο οποίος είναι εκείνος που διαμορφώνει τη ζωή μας. Διαπίστωσα ότι αλλάζοντας το συναίσθημα, απομακρύνονται οι αρνητικές σκέψεις και το σύστημά μας αποτοξινώνεται κυριολεκτικά από οτιδήποτε το επιβαρύνει.
Κατά τη διάρκεια των συνεδριών και των σεμιναρίων, στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, προκειμένου να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πιστεύω ότι η μεταμόρφωση του συναισθήματος και του τρόπου σκέψης, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αρμονία και ευημερία στη ζωή μας. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.