ΟΜΑΔΑ

ΑΝΘΗ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

ΑΝΘΗ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥlifehub-kastamonitou

Η Ανθή Κασταμονίτου είναι εκπαιδευτικός, δραματοθεραπεύτρια και παιγνιοθεραπεύτρια.
Εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δασκάλα και από το 1993 συνεργάζεται με διάφορα κέντρα και φορείς εφαρμόζοντας τη δραματοθεραπεία και την παιγνιοθεραπεία στο δημιουργικό και στο θεραπευτικό τους μοντέλο.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας (ΕΔΠΕ) και  αποτέλεσε μέλος του ΔΣ της Ένωσης. Από το 1986 εργάζεται με στόχο τη διάδοση και την εφαρμογή των δύο προσεγγίσεων σε διάφορα πλαίσια.

Κατέχει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) της οποίας και αποτελεί μέλος από το 2008.

Έχει εργαστεί και ως εκπαιδεύτρια παιγνιοθεραπείας στην ΕΔΠΕ και από το 2015 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ ως επόπτρια δραματοθεραπείας και εκπαιδεύτρια στη μεθοδολογία της παιγνιοθεραπείας.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Σωματείου «ArtMatter-Υπόθεση Τέχνης» στο οποίο εκτελεί χρέη γραμματέως από το 2015.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια ως εισηγήτρια και έχει συντονίσει πολλά σεμινάρια με πληθυσμό ενδιαφερόμενο στις δύο αυτές προσεγγίσεις.

Επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος θεωρητικών και βιωματικών σεμιναρίων με στόχο την προσωπική της ενημέρωση και την επαγγελματική της βελτίωση.

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!