ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TONG REN

lifehub-seminaria-9

12

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 
TONG REN

 

Ανοιχτή Παρουσίαση  Θεραπείας Tong Ren
Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Γαβριήλ Φωτόπουλο
              Εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου στην Ελλάδα.

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 18 Σεπτέμβρη 2014, θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Παρουσίαση της Θεραπετικής Μεθόδου Tong Ren.

To Tong Ren  αποτελεί μια από τις θεραπευτικές μεθόδους του Tam Healing System.
Το Tam Healing System, συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου για το οποίο μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο,  εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.


Το Tong Ren δημιουργήθηκε από τον Tom Tam, βελονιστή, δάσκαλο του Tai Chi και του Chi Gong, συγγραφέα και ποιητή. 

Είναι μια δυνατή ενεργειακή θεραπεία που βοηθά τους ανθρώπους να αποκαταστήσουν την υγεία τους.Βασίζεται στην αρχή στο ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από φυσικά μπλοκαρίσματα τα οποία με τη σειρά τους διακόπτουν τη φυσική ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα (πράνα, chi ), η οποία δεν είναι άλλο από τον βιοηλεκτρισμό τον οποίο χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την υγεία σε κάθε κύτταρο και όργανο του σώματός μας.

Το Tong Ren ψάχνει να απελευθερώσει αυτά τα μπλοκαρίσματα επαναφέροντας στο σώμα τη φυσική του ικανότητα να αποθεραπεύεται ακόμα και όταν η ασθένεια είναι χρόνια, εκφυλιστική ή ακόμα και φαινομενικά ανίατη.Συνδυάζοντας τη δυτική ιατρική επιστήμη μαζί με την αρχαία ανατολίτικη σοφία σχετικά με τη δύναμη της ζωής ή την ενέργεια chi, το Tong Ren επιστρατεύει τη φυσική τάση του φυσικού σώματος απέναντι στην αρμονία μαζί με τα συγχρονιστικά ενεργειακά μοτίβα του σύμπαντος.

Αποκαθιστούμε την ομαλή ροή του βιοηλεκτρισμού στο σώμα μας,  ο οποίος είναι απαραίτητος για κάθε κύτταρο και όργανο μας. Η διακοπή της ομαλής ροής του βιοηλεκτρισμού επιφέρει  δυσλειτουργίες (συμπτώματα, νόσους) σωματικές ή ψυχικές.

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση  ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων,  ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανίατες.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Tong Ren

 

 • Σε όλα τα ζωτικά όργανα
 • Σε όλες τις παθήσεις , δυσλειτουργίες, αυτοάνοσα  νοσήματα
 • Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού : αναπνευστικό σύστημα, το καρδιαγγεικό σύστημα, το νευρικό σύστημα, το μυϊκό σύστημα, το ερειστικό σύστημα, το πεπτικό σύστημα, το ουροποιητικό σύστημα, το γεννητικό σύστημα, το σύστημα των αισθητηρίων οργάνων, το σύστημα των ενδοκρινών αδένων ή ορμονικό σύστημα και τέλος το δέρμα.
 • Νοητικές και Ψυχικές διαταραχές
 • Αποτοξίνωση γενική και αποτοξίνωση από χημειοθεραπείες βαριά φάρμακα και ναρκωτικά
 • Διακοπή καπνίσματος
 • Μεταβολισμό και  απώλεια βάρους
 • Ενεργοποίηση όλων των οργάνων , αδένων του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, του πνευμονογαστρικού και φρενικού  νεύρου, του διαφράγματος του ανοσοποιητικού, του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, της σπονδυλική στήλης και σπονδυλικής αρτηρίας, της παροχής αίματος από την καρδιά , της παροχής αίματος στον εγκέφαλο και το πρόσωπο , του ενδοκρινικού συστήματος.
 • Ορμονική εξισορρόπηση
 • Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό
 • Στρατηγικές που δρουν στα κύτταρα :
 • Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο DNA όπως  παθογόνα  βακτήρια, δημιουργία όγκων (καρκίνο)
 • Εξισορρόπηση  και μεγιστοποίηση οξυγόνωσης

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διάρκεια Παρουσίασης
19:00 – 21:00
 
Τόπος Διεξαγωγής
Βιβλιοπωλείο «Πύρινος Κόσμος», Ιπποκράτους 16 & Σόλωνος, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο :
 
 
22990 49556
6970665320
 
 
Και μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
www.tongren.gr

 

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!