ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

 

ThetaHealing®: ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

WHEN : January 15, 2015 @ 10:00 – January 25, 2015 @ 18:00
WHERE : Athens – Greece
CONTACT : Παναγιώτης Μοναχός  –  6956548398
 Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί εντατικά με ασθένειες και θέλει να αναπτύξει το ύψιστο δυναμικό του πάνω σε αυτό.

Το βιβλίο ThetaHealing™ Disease & Disorder (Ασθένεια & Δυσλειτουργία) δημιουργήθηκε το 2007 βασιζόμενο σε πάνω στις 47.000 διαισθητικές αναγνώσεις της Βαїάνας, με περισσότερες από 400 σελίδες καταγραφών για τις πιο κοινές ασθένειες που συναντώνται.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αυτό το βιβλίο. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες εργαζόμαστε πάνω στα μπλοκαρίσματα των διαφόρων ασθενειών. Αναλύουμε επίσης τις ασθένειες, με τις οποίες ασχοληθήκαμε σε προηγούμενο επίπεδο, ώστε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές, νοητικές και συναισθηματικές αιτίες και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά κάθε νόσου.

Αυτό το σεμινάριο ασχολείται με τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, τα διάφορα συστήματα του σώματος, πάνω από 100 ασθένειες και δυσλειτουργίες, καθώς και με συμπληρώματα διατροφής και μεταλλικά στοιχεία. Είναι μια εκπαίδευση για κάθε εναλλακτικό θεραπευτή.

  • Προσφέρει βαθιά και ξεκάθαρη κατανόηση των διαφόρων ασθενειών μέσα από την διαισθητική τους πτυχή.
  • Θα εντοπίσετε όλα εκείνα τα κρυμμένα συστήματα πεποιθήσεων που σας αποτρέπουν από το να εργαστείτε με ασθένειες ή και να τις μετασχηματίσετε στον εαυτό σας και σε άλλους. Οι πεποιθήσεις που έχουμε είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.
  • Μαθαίνουμε πως τα συναισθήματα, τα αισθήματα, οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας και πως μπορούμε να πετύχουμε δραματικές αλλαγές στο σώμα μας, ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο.
  • Θα γνωρίσετε όλα εκείνα τα προγράμματα, τις πεποιθήσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων, καθώς και τις διαισθητικές γνώσεις, τα μέσα αποκατάστασης και τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία η Βαїάννα προτείνει ως χρήσιμα σε σχέση με ορισμένες ασθένειες και δυσλειτουργίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε τις Ασθένειες και Διαταραχές είναι η ολοκλήρωση της Διαισθητικής Ανατομίας της μεθόδου ThetaHealing™.

Διάρκεια: 10 ημέρες

Θα λάβετε το βιβλίο ThetaHealing™ Disease and Disorder στα αγγλικά και πιστοποίηση θεραπευτή Ασθενειών και Διαταραχών από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THiNK.

Ημερομηνίες και ώρες: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου – Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, καθημερινά 10:00 – 18:00. (Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου θα έχουμε κενό).

Κρατήστε τη θέση σας άμεσα, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Πιστοποιημένος Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing®
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκίνησα με το Ρέικι, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και στο EFT.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με το θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και με τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο έχω λάβει τον τίτλο του ThetaHealing Master & Certificate of Science, ο οποίος αποτελεί τον ανώτερο τίτλο εκπαίδευσης της τεχνικής.
Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing, μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής τεχνικής σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.

E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr
Γραφείο: 210 66 41 211, κινητό: 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.