ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

lifehub-podologia-1

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

 

Σκεφθήκατε ποτέ ότι τα ανατομικά παπούτσια δεν είναι και τόσο ανατομικά για όλους

μας ;…..

Δεν είναι, γιατί έχουν ένα βασικό πατρόν, για όλα τα πόδια. Στηρίζουν την καμάρα του ποδιού και μερικώς το μετατάρσιο και αυτό είναι όλο.

Όμως όλοι μας έχουμε, διαφορετική κλίση στον ταρσό, διαφορετική κλίση στο μετατάρσιο και διαφορετικό μήκος στα δάκτυλά μας. Για να μην αναφέρουμε και το μεγάλο ζήτημα που λέγεται κότσι…

Οπότε καλά είναι τα ανατομικά αλλά δεν είναι και πανάκεια…

Πως όμως θα έχουμε σωστή ατομική ανατομία στο παπούτσι μας;

Η λύση είναι η εξής :

Εξατομικεύουμε την ανατομία, φτιάχνοντας πάτους μετά από πελματογράφημα που θα μας επιτρέπουν να κάνουμε ανατομικό όποιο παπούτσι μας αρέσει.

 

Πέρσα Μιχαλάτου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!