ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ

 

Η ιδέα να παρασκευαστούν στην Ελλάδα οι πρώτες βιολογικές καραμέλες μόνο από βότανα ξεκίνησε το 2000, από τον Διατροφολόγο Μάκη Πεταλούδη συστήνοντας μια επιχείρηση με την επωνυμία ΄΄ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ΄΄, η οποία υφίσταται μέχρι σήμερα και συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα η παραγωγή τριών ειδών καραμέλας.

Παρασκευάζονται με βότανα της ελληνικής φύσης και αγνό μέλι, που ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και μαλακώνουν το βήχα. Κατάλληλες και για ομοιοπαθητική .

Η Bioanasa παρασκευάζεται μόνο από βιολογικά συστατικά με βάση το θυμάρι, το μάραθο, τον ευκάλυπτο και το μέλι. Είναι μια ιδανική καραμέλα για το λαιμό που παράλληλα ελευθερώνει την αναπνοή.

H Biostress περιέχει βαλεριάνα και πασιφλώρα, δύο συστατικά που βοηθούν στη καταπολέμηση του άγχους.

Η Βioslim περιέχει τα βότανα ταράξακο και λουίζα, που βοηθούν στη διάσπαση του λίπους.

Διατίθενται σε Φαρμακεία και σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα . Η τιμή τους είναι ίδια με όλες τις άλλες συμβατικές ή χημικές καραμέλες.

Πληροφορίες – παραγγελίες, Μάκης Πεταλούδης 6972723603

makpeta@gmail.com makispetaloudis.eu

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image