ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗ

ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ

lifehub-fonitiki-8

photo enallaktikos

ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ

 

Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι,

αυτό το Σάββατο  13/6 στις 12 το μεσημέρι που πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση του προγράμματος ΦΩΝΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Όπως γνωρίζετε πια οι περισσότεροι, η αναπνευστική άσκηση είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλειδιά για την βελτίωση της φωνής μας και κεντρικό κομμάτι των μαθημάτων μου.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν θα δοκιμάσουμε όλοι αναπνευστικές ασκήσεις με γιόγκα του γέλιου με εισηγητή τον Ηλία Κουμπούνη.

Η μέθοδος Laughter Wellness (http://laughterwellness.gr) αποτελεί το καλύτερο αντι-στρες εργαλείο με το οποίο επιτυγχάνεται η ευεξία, η χαλάρωση και η επαφή με το εσωτερικό μας παιδί.

Οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να μας «προγραμματίζουν» σε θετικά συναισθήματα, χειρονομίες ή καταστάσεις ενώ γελάμε, διδάσκοντας στο υποσυνείδητό μας καινούριες αυτόματες αντιδράσεις.
Η συνάντηση αυτή είναι ανοιχτή για όλους εσάς και τους φίλους σας και πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

 

Σας περιμένω!

 

Νίνα Καλούτσα

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!