ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ

lifehub-seminaria-91

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ 

 

Αγαπητοί φίλοι,

το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη και ώρα 10.00-12.00 ξεκινά για τέταρτη χρονιά τις πρόβες της η Γυναικεία Χορωδία Ιδρύματος Θεοχαράκη. Κάθε Σάββατο (εκτός αργιών και εορτών) πραγματοποιούνται οι πρόβες και οι συναυλίες είναι καθ΄όλο το έτος στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος και αλλού.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του γνωστού και αγαπημένου Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής που βρίσκεται επί της  Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 9 (μ. Σύνταγμα), το οποίο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν το τραγούδι χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν γνώσεις μουσικής ή τραγουδιού.

Η πολυβραβευμένη μαέστρος μας Κατερίνα Βασιλικού και εγώ που είμαι υπεύθυνη για την φωνητική προετοιμασία σας καλούμε να γνωριστούμε και να σας ακούσουμε, όποιο Σάββατο επιθυμείτε.

 

Είμαι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Νίνα Καλούτσα
Ειδικός Φωνής
t: 6977507230

e-mail: nina@kaloutsa.gr

www.ninakaloutsa.com

https://www.linkedin.com/in/nina-kaloutsa-16a0833b

https://www.facebook.com/Nina-Kaloutsa-Vocal-Teacher-476664492446898/?pnref=lhc

https://www.youtube.com/watch?v=OTp6Jvbz0XU

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!