ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

lifehub-seminaria-38

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ

Ο Θοδωρής Κυριάκος Διαπροσωπικός Ψυχοθεραπευτής ο οποίος ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια και η  Αιμιλία Αξιωτίδου, Οικογενειακή Σύμβουλος – Ψυχοπαιδαγωγός θα διοργανώσουν ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ βιωματικό σεμινάριο: «Καλλιεργώντας τον Εσωτερικό Παρατηρητή –  Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό», το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 15:00 κάθε μέρας στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο κτίριο Μ2, με σκοπό  οι συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν τον εσωτερικό παρατηρητή, μέσα από τεχνικές αυτοπαρατήρησης, οραματισμού, mindfulness και διαλογισμό για να μάθουν να αναγνωρίζουν τους δυσλειτουργικούς ρόλους που παίζουν ο καθένας μέσα στην καθημερινότητά του, να βλέπουν διαφορετικά τις καταστάσεις που τoυς δυσκολεύουν, να δουλέψουν με δύσκολα συναισθήματα και να έρθουν σε επαφή με την δύναμη τους και την εσωτερική φωνή καθοδήγησής τους.

Η ευτυχία σε γενικές γραμμές είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε. Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για να είμαστε ευτυχισμένοι είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, το πως επεξεργαζόμαστε εσωτερικά, τα εξωτερικά ερεθίσματα που μας προσφέρει η ζωή. Το πως βιώνουμε μια κατάσταση έχει σχέση περισσότερο με εμάς παρά με την κατάσταση.  Τα πιστεύω μας  και οι προγραμματισμοί μας, επηρεάζουν το πως μεταφράζουμε μια κατάσταση. Το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι το ταξίδι ανακάλυψης των  βαθύτερων επιθυμιών της καρδιάς μας. Είναι ένα ταξίδι μέσα από τις σκιές μας, που μας δίνει σοφία και μας οδηγεί προς την πραγματική ελευθερία και ευτυχία. Οι σκιές μας είναι τα μέρη του εαυτού μας που δεν είμαστε συνειδητοί, και που μέχρι να τους ρίξουμε φως και να τις κατανοήσουμε, θα ελέγχουν την ζωή μας και θα το αποκαλούμε μοίρα.

lifehub-seminaria-39

Ο Θεόδωρος Κυριάκος είναι Transpersonal Psychotherapist και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Arts, and Advance Diploma) στη συνθετική υπέρ-προσωπική συμβουλευτική και  ψυχοθεραπεία. Έχει πολυετή πείρα ,  εποπτεύει εκπαιδευόμενους θεραπευτές κι έχει διδάξει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Λος Αντζελες και διδάσκει διεθνώς σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

 

H Αιμιλία Αξιωτίδου είναι  Ψυχοπαιδαγωγός – Οικογενειακή-Συστημική Σύμβουλος. Είναι έγκριτο μέλος της European Association for Counseling (EAC) και έγκριτο μέλος την Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ). Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ., Ιατρείο Παχυσαρκίας- Διακοπής Καπνίσματος της Α ́ ΠΡΠ Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ. Εργάζεται ιδιωτικά δουλεύοντας με άτομα, οικογένειες , ζευγάρια, παιδιά, εφήβους, ομάδες, και διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας.

“ΤΕΛΟΣ”

                                                                 Θεσ/νίκη 20 Απριλίου 2015

                                                                          

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!