THETA HEALING ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ThetaHealing®!

lifehub-seminaria-45

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ThetaHealing®!

 

Ομιλητές: Παναγιώτης Μοναχός & Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing Masters & Certificates of Science, επίσημοι εκπρόσωποι της Vianna Stibal και του Ιδρύματος THInK στην Ελλάδα.

Τι είναι η τεχνική ThetaHealing®

Η τεχνική ThetaHealing® δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal και είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του.

Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα» δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας.

Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά και αποδέχεται ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία μπορεί και να οδηγήσουν σε ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να δημιουργηθεί η τέλεια υγεία, καθιστά την τεχνική ThetaHealing® κορυφαία μέθοδο ακόμη και για τη διατήρηση της υγείας μας.

Τι προσφέρει η τεχνική ThetaHealing®

Η τεχνική ThetaHealing® μπορεί να βοηθήσει τον καθένα μας στην προσωπική του ανάπτυξη και να αποτελέσει μέσο πρόληψης και θεραπείας. Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας είναι ένας αντικατοπτρισμός όλων όσων υπάρχουν στο υποσυνείδητό μας. Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας δημιουργούν κυριολεκτικά τη ζωή μας. Τα συστήματα των πεποιθήσεών μας επηρεάζουν κάθε απόφαση που παίρνουμε και μόνον το 10% αυτών των αποφάσεων μας είναι συνειδητό. Το υπόλοιπο βρίσκεται στο υποσυνείδητο και όλα όσα έχουμε κληρονομήσει γενετικά από τους προγόνους μας, όσα έχουμε υιοθετήσει από το συλλογικό ασυνείδητο μπορεί να εμποδίζουν το πραγματικό μας δυναμικό να ανθίσει.

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι οι αρνητικές πεποιθήσεις και τα συναισθήματα μπορούν να συμβάλουν στις σωματικές ασθένειες, στην έλλειψη συναισθηματικής δύναμης, στη νοητική κόπωση, στην απώλεια κινήτρων και χαράς για τη ζωή.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να συνδέονται με την Πηγή της Δημιουργίας. Συνεπώς μπορούμε όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουμε τις τεχνικές του ThetaHealing®, ακόμη και έφηβοι. Ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν ένας μυς, όσο περισσότερο εξασκούμαστε στις τεχνικές, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σε αυτές.

Ημερομηνία και ώρα ομιλίας : Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, 18:00 – 20:00.

Κόστος ομιλίας : δωρεάν

Τοποθεσία Ομιλίας : «Πύρινος Κόσμος», Ιπποκράτους 16, Αθήνα.

ThetaHealing®

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!