ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ

 

THETAHEALING INTUITIVE ANATOMY- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

ThetaHealing®: Διαισθητική Ανατομία

Η εκπαίδευση αυτή προσφέρει θεαματική αλλαγή και πραγματική μεταμόρφωση στο άτομο. Μας βοηθά στην εμβάθυνση και διεύρυνση των υπέροχων τεχνικών του ThetaHealing®.
Όσο περισσότερο καθαρίζει ο θεραπευτής, τόσο πιο εύκολα εργάζεται με τον εαυτό του και με άλλα άτομα. Σε κάθε σύστημα ο καθένας θα συναντήσει συναισθήματα, προκλήσεις και θέματα που κουβαλάει για καιρό. Αυτή η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί από το Δημιουργό για να «περιποιηθεί» το θεραπευτή. Οι φιλίες που δημιουργούνται σε αυτήν μπορεί να είναι παντοτινές και στο τέλος της τρίτης εβδομάδας η ζωή σας θα έχει μετασχηματιστεί εντελώς!
Οι πεποιθήσεις που έχουμε στα τέσσερα επίπεδα συνδέονται και με κάποια προγράμματα που είναι αποθηκευμένα σε συγκεκριμένα όργανα του σώματός μας. Σε αυτήν την εκπαίδευση θα ασχοληθούμε καθημερινά, εκτενώς και εντατικά με κάθε σύστημα ή όργανο του σώματος. Θα αναπτύξουμε τη θεωρία του κάθε συστήματος ή οργάνου και στη συνέχεια θα εργαστούμε σε ζευγάρια πάνω στην πρακτική εξάσκηση αυτών. Αυτό το σεμινάριο θα μας ταξιδέψει βαθιά μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Θα επεξεργαστούμε βαθιές πεποιθήσεις και προγράμματα και θα εξαλείψουμε συσσωρευμένα συναισθήματα. Επίσης θα αναλύσουμε τη σύνδεση μεταξύ των προγραμμάτων στα διάφορα όργανα και τα συστήματα του σώματος με τις αντίστοιχες ασθένειες.
Το σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας είναι ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης που οδηγεί τους θεραπευτές του ThetaHealing® μέσα στο σώμα, επιτρέποντάς τους να ερευνήσουν διαισθητικά και αναλυτικά τα όργανα και τα συστήματά του. Οι μαθητές θα ανακαλύψουν τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που είναι εγγενείς στο σώμα. Το παρόν σεμινάριο προσφέρει θεραπεία στα συστήματα του σώματος μέσα από την απελευθέρωση της ενέργειας συσσωρευμένων συναισθημάτων. Μετά από αυτό εξερευνούμε τις πεποιθήσεις που συνδέονται με το κάθε σύστημα και πως αυτές σχετίζονται με την σωματική «α-σθένεια». Οι συμμετέχοντες έχουν άφθονο χρόνο για αυτοθεραπεία και εργασία με άλλα άτομα της ομάδας, καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο δικές τους περιοριστικές πεποιθήσεις.
Η Διαισθητική Ανατομία θα σας διδάξει πώς να εντοπίζετε και να θεραπεύετε κάθε όργανο, καθαρίζοντας συναισθήματα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό. Για παράδειγμα, καθώς θεραπεύετε τα οστά σας, καθαρίζετε πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να είστε δυνατοί και υποστηριγμένοι. Καθώς θεραπεύετε το πεπτικό σύστημα και αυτό των γεννητικών οργάνων, απελευθερώνετε βαθιά τραύματα ή κακοποίηση που πιθανότατα να σας κρατάνε στάσιμους. Καθώς θεραπεύετε το νευρικό σας σύστημα, καθαρίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μιλάτε δυνατά, να ακούγεστε καθαρά και όσα λέτε να γίνονται κατανοητά.
Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους τους σοβαρούς θεραπευτές του ThetaHealing®, οι οποίοι επιθυμούν να εξελίξουν τις ικανότητές τους στην ανίχνευση και τη θεραπεία του φυσικού σώματος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αυτή. Προσφέρει πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη σωματική ανατομία μέσω καθημερινής προβολής οπτικοακουστικού υλικού.
Στο σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας ο εκπαιδευόμενος θα:
• διδαχτεί τη μαγεία του ανθρώπινου σώματος,
• διδαχτεί ασθένειες και διαταραχές που συνδέονται με συγκεκριμένα συναισθήματα,
• συνειδητοποιήσει πως τα συναισθήματα αποτελούν ένδειξη ότι το σώμα βρίσκεται εκτός ισορροπίας,
• ανακαλύψει νέα προγράμματα συναισθημάτων και νέες πεποιθήσεις που συνδέονται με κάθε σύστημα του σώματος,
• μάθει να αντιλαμβάνεται πόσο χώρο δεσμεύουν τα αρνητικά συναισθήματα,
• γνωρίσει με ποιες συγκεκριμένες πεποιθήσεις συνδέονται οι ασθένειες,
• εξασκηθεί εκτενώς στη διαισθητική ανίχνευση του σώματος,
• μάθει να τιμάει την ελεύθερη βούληση του θεραπευόμενου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε τη Διαισθητική Ανατομία είναι η ολοκλήρωση του Προχωρημένου Επιπέδου της μεθόδου ThetaHealing®.
Ημερομηνίες: 30 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου 2014 (κάθε 5 ημέρες μια μέρα κενή)
Ώρες διδασκαλίας: καθημερινές 16:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακα 10:00 – 18:00.
Τοποθεσία: Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών “Ηλίου Χώρος”, Ελευθερωτών 2 & Λεωφ. Ηλιουπόλεως 18, 172 37 Υμηττός, τηλ.: 213 00 50 611.
Με την εκπαίδευση αυτή λαμβάνετε:
Εγχειρίδιο σπουδαστή και Άτλαντα του Ανθρώπινου Σώματος στα ελληνικά.
Πιστοποίηση Θεραπευτή από το Ίδρυμα ThetaHealing® Institute of Knowledge (THInK) της Αμερικής ως θεραπευτές αυτού του επιπέδου.
Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής: info@thetahealinghellas.gr

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

Ονομάζομαι Ιωάννα Μπακρατσά, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας. Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Τα τελευταία 17 χρόνια ζω στην Αθήνα με το σύζυγό μου Παναγιώτη Μοναχό και το γιo μας.
Είμαι εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια. Στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, ώστε να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πάντα ένιωθα έλξη για το φαινόμενο της μεταμόρφωσης, όπως στη νύμφη που ξαφνικά γίνεται πεταλούδα. Το πάθος μου για τη μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης, προκειμένου να μπορούμε να δημιουργούμε μαγεία στη ζωή μας, με οδήγησε στη διδασκαλία του ThetaHealing. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω τους ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκινώντας, η επαφή με το Ρέικι μου έδωσε τη δυνατότητα να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και γύρω μας. Η σύντομη, μα εποικοδομητική ενασχόλησή μου με το Tai Chi και το Qi Gong ενδυνάμωσαν και διεύρυναν αυτήν την αντίληψη.
Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη μελέτη βιβλίων ψυχολογίας και παιδοψυχολογίας, μιας και είχα την ανάγκη να κατανοήσω την βαθύτερη υπόσταση της ανθρώπινης ψυχής. Το EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) συνδυάζοντας τη θεωρία του βελονισμού με στοιχεία του Νευρογλωσικού Προγραμματισμού, άνοιξε μια νέα διάσταση στο τρόπο θεραπείας που γνώριζα μέχρι τότε.
Επειδή πάντοτε ένιωθα ότι η σωματική εργασία (body work) είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης θεραπείας, εκπαιδεύτηκα στο Chi Nei Chang Abdominal Massage, μια κινέζικη τεχνική μάλαξης που επικεντρώνεται στην κοιλιακή χώρα και αποκαθιστά την ανισορροπία των εσωτερικών οργάνων.
Tο ThetaHealing, ήταν η μέθοδος εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν σε υποσυνείδητο επίπεδο και συνδέονταν ακόμη και με τους προγόνους μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως θεραπεύτρια της μεθόδου (ThetaHealing Practitioner). Κατά τη διάρκεια της δικής μου εσωτερικής αναζήτησης διαπίστωσα ότι είχα την ικανότητα να βοηθάω και άλλα άτομα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να διαμορφώνουν τη ζωή τους με χαρά και πληρότητα. Έτσι αποφάσισα να γίνω εκπαιδεύτρια (ThetaHealing Instructor), για να μάθω αυτήν την εξαιρετική τεχνική σε όσο περισσότερα άτομο μπορώ, ώστε όλοι να εξελίξουν το δυναμικό που έχουν μέσα τους και να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω πραγματοποιήσει συνολικά 50 εκπαιδεύσεις διαφόρων επιπέδων της μεθόδου.
Μετά το ThetaHealing, εκπαιδεύτηκα στην Υπνοθεραπεία. Ο συνδυασμός αυτών των δύο θεραπευτικών μεθόδων μου άνοιξαν νέα μονοπάτια βιωμάτων και γνώσεων, κατανοώντας ακόμη βαθύτερα τη λειτουργία του υποσυνείδητου και τη δύναμη της σκέψης μας.
Φυσικά το ταξίδι μου στον κόσμο του ThetaHealing συνεχίζεται αδιάκοπα, τόσο για τη δική μου βελτίωση, όσο και για να μπορώ να μεταφέρω τη γνώση όλων των επιπέδων της μεθόδου.

Η εκπαίδευσή μου στο ThetaHealing
• Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Game of Life.
Από τις 25 Αυγούστου 2014, θα διδάσκω και τα ακόλουθα επίπεδα:
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout,
Family Ties,
Dig Deeper.
• Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
Game of Life,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout.
Η εκπαίδευσή μου γενικά:
• Access Bars Facilitator.
• Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια E.F.T. (AAMET Certified).
• Υπνοθεραπεύτρια Προχωρημένου Επιπέδου.
• Θεραπευτικό Μασάζ Εσωτερικών Οργάνων (Chi Nei Tsang).
• Θεραπεύτρια Ρέικι 3ου βαθμού και Καρούνα Ρέικι.

E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Τηλέφωνο: +30 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!