ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ – ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΣΡΑΜ

lifehub-anthropos-filosofia-28

 

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ

 

ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΣΡΑΜ

 

Οι μαθητές μη έχοντας μάθει να ξεχνούν τις προσωπικότητές τους και διατηρώντας μια στάση βαθιάς έννοιας για τις αποδεδειγμένες περασμένες αποτυχίες και μια συνείδηση πολύ πραγματικής ακαταλληλότητας, απασχολούνται υπερβολικά με το προσωπικό του ομίλου και όχι με την ομαδική ψυχή. Ασχολούνται με την εσωτερική προσωπική σχέση και δεν είναι αρκετά εστιασμένοι πάνω στην ομαδική ψυχή και πάνω στο Διδάσκαλο, το κέντρο και το εστιακό σημείο. Αν απορρίπτανε κάθε επίκριση, αν καλλιεργούσανε τη χαρά της σχέσης και επιδιώκανε πάντοτε να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε πνευματική ευλογία που μπορεί να ξεχύνεται για τη βοήθεια του κόσμου, αν επιδιώκανε να έλθουν σαν όμοιος σε επαφή με τον Διδάσκαλο, μπορούσαν να γνωρίσουν τον όμιλό τους και αν αποβάλλανε κάθε ανησυχία ως προς την επιτυχία ή αποτυχία στην υπηρεσία που τους αναλογεί, θα βοηθούσαν κατά πολύ το έργο το οποίο αντιμετωπίζει ο Διδάσκαλος οποιουδήποτε ομίλου.

Η αναγκαία συγχώνευση μπορεί να λάβει χώρα πάντοτε ανάμεσα στους μαθητές όταν συναντώνται στο επίπεδο της ψυχής. Γι’ αυτό κάθε μαθητής είναι ανεξάρτητα υπεύθυνος.

Οι μαθητές εκλέγονται από τον Διδάσκαλο γιατί παρά τους οποιουσδήποτε προσωπικούς περιορισμούς ανταποκρίνονται κατά το ατομικό μέτρο προς τον άμεσο οραματισμό της ενωμένης Ιεραρχίας και στις μεθόδους που προτείνουν να χρησιμοποιηθούν στην υλοποίηση αυτού του οραματισμού.

Ο Διδάσκαλος αναγνωρίζει εκείνους που αναγνωρίζουν το Σχέδιο και προσπαθούν με πλήρη ή με ιδιάζουσα αφοσίωση να βοηθήσουν στην πραγματοποίησή του.

 

Συνεχίζεται ……….

Την επόμενη εβδομάδα, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

photo nekthl.blogspot

 

Χαρά Χαλικιά

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image