ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 

ΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 

Ο Διοπτάσιος είναι ένας ισχυρός θεραπευτής για την καρδιά και ανοίγει το ανώτερο τσάκρα της καρδιάς.

Το υπέροχο μπλε – πράσινο χρώμα του φέρνει όλα τα τσάκρα σε υψηλότερο επίπεδο λειτουργίας και διευκολύνει τον πνευματικό συντονισμό, φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Έχει εντονότατα αποτελέσματα στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, ο Διοπτάσιος προωθεί τη ζωή στο παρόν και, παραδόξως, δραστηριοποιεί τις μνήμες από προηγούμενες ζωές. Στηρίζει μία θετική στάση στη ζωή και εμφυσά τη δυνατότητα να συντονιστείτε με τους κρυμμένους σας πόρους.

Δουλεύοντας σε όλες τις πτυχές της ζωής για να αλλάξει το αρνητικό σε θετικό, ξεπερνά κάθε αίσθηση έλλειψης και επιτρέπει την αξιοποίηση όλου σας του δυναμικού. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν δεν ξέρετε ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας καθώς σας δείχνει την κατεύθυνση σας.

Σε νοητικό επίπεδο, ο Διοπτάσιος είναι πολύ αποτελεσματικός στον καθαρισμό της μνήμης και αποτοξινώνει, απελευθερώνει από την ανάγκη να ελέγχουμε τους άλλους.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο Διοπτάσιος μπορεί να δράσει ως γέφυρα για τη συναισθηματική θεραπεία, κυρίως για το παιδί μέσα μας.

Η πράσινη ακτίνα του φτάνει βαθιά στην καρδιά για να απορροφήσει τις μολυσμένες πληγές και τους ξεχασμένους πόνους. Διαλύει τη θλίψη, την προδοσία και τη στεναχώρια και είναι πολύ αποτελεσματικός στη θεραπεία των πονοκεφάλων και στον πόνο της εγκατάλειψης.

Ο Διοπτάσιος διδάσκει ότι, σε τελική ανάλυση, ο πόνος και η δυσκολία σε μία σχέση αντικατοπτρίζει έναν εσωτερικό χωρισμό από τον εαυτό. Επιδιορθώνοντας τη σύνδεση αυτή και τραβώντας την αγάπη σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να θεραπεύσει μία συναισθηματική μαύρη τρύπα που απεγνωσμένα ζητά την αγάπη.

Η πέτρα αυτή καθαρίζει οποιεσδήποτε ιδέες για το πώς πρέπει να είναι η αγάπη και φέρνει μία νέα δόνηση αυτής.

Σε πνευματικό επίπεδο, ο Διοπτάσιος, τοποθετημένος στο τρίτο μάτι, ενεργοποιεί τον πνευματικό συντονισμό και την ψυχική όραση (ενόραση). Φέρνει επίγνωση του εσωτερικού πλούτου.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο Διοπτάσιος ρυθμίζει τις κυτταρικές αναταραχές, δραστηριοποιεί τα κύτταρα Τ και το θύμο αδένα, ανακουφίζει την ασθένεια του Meniere, μειώνει την υψηλή πίεση και εξασθενεί τον πόνο και τις ημικρανίες. Προλαμβάνει τις καρδιακές προσβολές και γιατρεύει τις καρδιακές παθήσεις.

Ο Διοπτάσιος μειώνει την κόπωση και αναζωογονεί το συκώτι. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικός για να ξεπεραστούν οι εμμονές και το στρες. Χρησιμοποιείται ως ελιξίριο για τους πονοκεφάλους και τον πόνο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Πάνω στο ανώτερο τσάκρα της καρδιάς. Εξαιρετικό ως απόσταγμα

 

Παρα Κελσος

photo www.geo.auth.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image