TONG REN ΑΡΘΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Tam Healing System

lifehub-seminaria-43

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Tam Healing System

Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Γαβριήλ Φωτόπουλο
Εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου στην Ελλάδα & Κύπρο

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 12, 13 και 14 Ιουνίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση του θεραπευτικού συστήματος Tam Healing System.

Το Tam Healing System, συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου για το οποίο μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο, εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.
Το Tam Healing System απαρτίζεται από το Tong Ren, το THS TuiNa και τη διατροφή.

Το Tam Healing System αναπτύχθηκε από τον Tom Tam ,tai chi master, tui na bodyworker, διπλωματούχο βελονιστή και συγγραφέα πάνω από 30 βιβλίων.

Με την εμπειρία του παρατήρησε ότι η θεραπεία ήταν πολύ πιο αποτελεσματική όταν ακολουθούσε στρατηγική πιο επικεντρωμένη στο άνοιγμα των μπλοκαρισμάτων που αφορούν το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, εστιάζοντας δηλ στο Συμπαθητικό Νευρικό Σύστημα σε σημεία της σπονδυλικής στήλης και στο Παρασυμπαθητικό Νευρικό Σύστημα.

Το θεραπευτικό του σύστημα βασίζεται στην επιστήμη. Η εκπαίδευση αφορά την επιστημονική βάση πάνω στην οποία θα δημιουργείται η θεραπεία για την αποτελεσματική διαχείριση αποκατάστασης της ροής του βιοηλεκτρισμού.

Αποκαθιστούμε την ομαλή ροή του βιοηλεκτρισμού στο σώμα μας, ο οποίος είναι απαραίτητος για κάθε κύτταρο και όργανο μας. Η διακοπή της ομαλής ροής του βιοηλεκτρισμού επιφέρει δυσλειτουργίες (συμπτώματα, νόσους) σωματικές ή ψυχικές.

 

lifehub-tong-ren-greece

TONG REN

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς με την εφαρμογή του, παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων, ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανίατες.
Η μεθοδολογία του Tong Ren βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα σώματα διαθέτουν τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύονται,  όταν η ενέργεια (qi ) στο σώμα κυκλοφορεί  ανεμπόδιστη.
Το Tong Ren ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα.

Ο practitioner του Tong Ren, στέλνει  θεραπευτική ενέργεια στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου , καθοδηγούμενος από μία κατανόηση του χάρτη των οδών του νευρικού συστήματος του ανθρώπου με βάση τη δυτική ιατρική σε συνδυασμό με την κινέζικη ιατρική και τους μεσημβρινούς. Η θεραπευτική ενέργεια  (qi) από μόνη της έρχεται από μια ασυνείδητη παγκόσμια κοινότητα, την οποία συχνά αναφέρει ο Carl Jung και άλλοι ως το συλλογικό ασυνείδητο. Καμιά σωματική επαφή δεν απαιτείται για να μεταφερθεί η ενέργεια. Τρέχουσες ανακαλύψεις στην κβαντική φυσική και μέρος της φυσικής υπόσχονται μία καλύτερη επιστημονική κατανόηση  αυτού του φαινομένου κατά το οποίο ο ασθενής θεραπεύεται συγχρονισμένος  με τις συλλογικές πληροφορίες του προτύπου της ανθρώπινης υγείας.
Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να εφαρμόζουν θεραπεία σε :

-Όλες τις παθήσεις , δυσλειτουργίες, αυτοάνοσα νοσήματα
-Όλα τα ζωτικά όργανα
-Όλα τα Συστήματα του οργανισμού :
-Νοητικές και Ψυχικές διαταραχές
-Διακοπή καπνίσματος
-Μεταβολισμό και απώλεια βάρους
-Ορμονική εξισορρόπηση

-Στρατηγικές που δρουν στα κύτταρα :
Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο DNA όπως παθογόνα βακτήρια, δημιουργία όγκων (καρκίνο)

lifehub-seminaria-44

THS TUINA

Ο Tom Tam με τις γνώσεις του στην χειροπρακτική θεραπεία ιατρικού μασάζ Tui Na, στον βελονισμό και στην Δυτική Ανατομία άρχισε να διακρίνει συγκεκριμένα μπλοκαρισμένα ενεργειακά κέντρα για κάθε ασθένεια.
Το Tuina,  είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασιατικών σωματικών ασκήσεων και αρχικά επικεντρώθηκε στους μεσημβρινούς της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, καθώς και σε συγκεκριμένα σημεία εκτός μεσημβρινών. Είναι το ίδιο αναλυτικό με τον βελονισμό και μοιράζεται την ίδια βασική φιλοσοφία.
Ο  Joseph Lucier  (συνεργάτης του Tom Tam και συγγραφέας του βιβλίου Tam Healing System- Illustrated Anatomy), όντας πιστοποιημένος θεραπευτής ιατρικού μασάζ και έχοντας πάνω από 11 χρόνια εμπειρία στο Tong Ren και στο μασάζ Tui Na, ανέπτυξε μια φόρμα ειδικά για το Tam Healing system. Παρέχει μέγιστη δυνατή προσπέλαση και εύκολη πρόσβαση για την διάνοιξη των ενεργειακά μπλοκαρισμένων σημείων χρησιμοποιώντας τα χέρια.
Το Tam Healing System χρησιμοποιεί τις τεχνικές χεριών αυτών των παραδόσεων και τις εφαρμόζει στην φιλοσοφία του Tam Healing System. Tο Tam Healing System δεν συνιστά μορφή Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Τα σημεία βασίζονται σε πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας. Ο στόχος είναι η διάνοιξη ενός ενεργειακά μπλοκαρισμένου σημείου σε περιοχές που σχετίζονται με την ανατομία και την φυσιολογία της Δύσης. Σε μια συνεδρία THS TuiNa στόχος είναι να ξεμπλοκάρει όλο το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Συμπαθητικό, Παρασυμπαθητικό, Κρανιακά Νεύρα, η Λέμφος ώστε το σώμα να αποτοξινωθεί. Με τον τρόπο αυτό εντοπίζονται τα μπλοκαρίσματα στον θεραπευόμενο που επιβεβαιώνουν θέματα υγείας είτε που ήδη έχει παρουσιάσει είτε έχει την προδιάθεση. Δεν γίνεται διάγνωση κατάστασης αλλά διάγνωση του μπλοκαρίσματος κάτι που λειτουργεί και προληπτικά αλλά και θεραπευτικά.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο Joseph Lucier πιστοποιημένος Vegan Chef και Εκπαιδευτής της Vegan Διατροφής και βοτανολόγος,  έχει ασχοληθεί με την μελέτη της διατροφής για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυμένων με φυτικά προϊόντα στρατηγικών διατροφής σε κέντρα θεραπείας στην Αμερική. Το σύστημα Tam Healing System του οποίου είναι εκπαιδευτής είναι το καλύτερο στην διάνοιξη των ενεργειακά αποκλεισμένων σημείων και την επιστροφή στην ομοιόσταση, οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία. Η αιτία του μπλοκαρίσματος μπορεί συχνά να οφείλεται στην διατροφή.
Πολλά πράγματα μπορούν να συμβάλλουν στον ενεργειακό αποκλεισμό ενός σημείου, και η Ann Wigmore, η παγκοσμίου φήμης θεραπεύτρια που θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο, είχε πει ότι υπάρχουν δυο αιτίες της νόσου (ή ενεργειακά μπλοκαρισμένα σημεία που προκαλούν την νόσο) και αυτά είναι με απλά λόγια η τοξικότητα (*η τοξικότητα αφορά διαβάθμιση της δυνατότητας μιας ουσίας να προκαλέσει βλάβη σε έναν οργανισμό). Οι τοξίνες από την άλλη πλευρά είναι παράγοντες τοξικότητας και ευθύνονται για την οξείδωση του οργανισμού και την ανάπτυξη ελεύθερων ριζών. Αυτές συνδέονται με την διατροφή και το περιβάλλον. Μπορεί επίσης να συνδέονται με το μυαλό. Η τοξικότητα μπορεί να προκληθεί από το περιβάλλον ή από το ίδιο μας το σώμα σε περιπτώσεις μολύνσεων, καρκίνου, έκθεσης σε χημικές ουσίες, εντερικών ασθενειών και φλεγμονών, καπνίσματος, υπερβολικού άγχους, τραύματος κλπ.
Για μακροχρόνια υγεία, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σωστής  διατροφής, προλαμβάνει την ανάκτηση μπλοκαρισμάτων.

Στο σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν :

  • Ανατομία – Παρουσίαση slide show: Βασική ανατομία και Φυσιολογία όπως εφαρμόζεται στο Tam Healing System
  • Φιλοσοφία : Θεωρεία και Φιλοσοφία του Tam Healing System – Αντιμετώπιση μπλοκαρισμάτων
  • Θεωρεία Tong Ren
  • Την κατανόηση του χάρτη των οδών των μεσημβρινών και τον ανατομικό εντοπισμό των βελονιστικών σημείων που χρησιμοποιούμε στο Tong Ren.
  • Τρόπο εφαρμογής της θεραπείας Tong Ren και πρακτική εξάσκηση.
  • Πώς να εφαρμόζουν το THS TUINA με  ειδικές τεχνικές χεριών  στο σώμα που αφορούν το συμπαθητικό και το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα καθώς και τον εγκέφαλο.
  • Πως ο ίδιος να εντοπίζει το μπλοκάρισμα και να καταλαβαίνει ποια όργανα και συστήματα του οργανισμού αφορά.
  • Nα προσφέρουν συμβουλές – προτάσεις που αφορούν την υγιεινή διατροφή αλλά και διατροφή για την αντιμετώπιση νόσων.
  • Θα μάθει επιστημονικά πώς μπορεί να θρέψει το σώμα με τροφές που ενισχύουν και επιτρέπουν στον οργανισμό να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, να αυτοθεραπευτεί και να διατηρεί σε τέλεια λειτουργία αυτόν τον υπέροχο μηχανισμό που ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελεί.

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο εκπαίδευσης.

Στο κόστος του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

– Μεταφρασμένο το βιβλίο Tam Healing System του Joseph Lucier του στα ελληνικά

– Μεταφρασμένο στα ελληνικά, το βιβλίο του Tom Tam A Lazy Bum’s Healing με όλα τα πρωτόκολλα θεραπειών για όλες τις παθήσεις.

-Το κουκλάκι πάνω στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία Tong Ren, με τα βελονιστικά σημεία και μεσημβρινούς.

-Το μαγνητικό σφυράκι με το οποίο εφαρμόζουμε τη θεραπεία

-Χάρτες με τις οδούς των μεσημβρινών προς διευκόλυνση εύρεσης των βελονιστικών σημείων

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Tong Ren Academy της Αμερικής.

Διάρκεια Σεμιναρίου 3 ημέρες
Αναλυτικά :Παρασκευή  12 Ιουνίου 17:00 – 10:00
Σαββάτο  13 Ιουνίου  10:00 – 18:00
Κυριακή  14 Ιουνίου  10:00 – 18:00

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου :

Πύρινος Κόσμος
Ιπποκράτους 16 – Αθήνα

 

Η συμμετοχή πρέπει να δηλώνεται μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου προς έγκαιρη κατοχή των εργαλείων εφαρμογής από το Tong Ren Academy της Αμερικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

www.tongren.gr

Για πληροφορίες που αφορούν το κόστος του σεμιναρίου μπορείτε να καλέσετε στο

22990 49556
6972944137

ή να στείλετε μήνυμα στο tongren.greece@gmail.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!