THETA HEALING ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

 

Καθοδηγήστε την κοσμική συνειδητότητα των μαθητών σας στα Επίπεδα της Ύπαρξης!

Το Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτών ThetaHealing διδάσκεται αποκλειστικά από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του ThetaHealing! Η εκπαίδευση αυτή έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει και να πιστοποιήσει Θεραπευτές ThetaHealing, προκειμένου να διδάξουν το Προχωρημένο Επίπεδο Θεραπευτών, έχοντας πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτές ThetaHealing. Αυτό το σεμινάριο είναι μια τέλεια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, μέσω βαθιάς κατανόησης αυτής της εκπληκτικής τεχνικής και του τρόπου με τον οποίο πραγματικά δουλεύει.

Το σεμινάριο του Προχωρημένου Επιπέδου Εκπαιδευτών πηγαίνει πραγματικά σε βάθος, καλύπτοντας την κατανόηση των Επτά Επιπέδων της Ύπαρξης με λεπτομέρεια, που θα κάνει αυτή την εργασία πολύ πιο σαφή και ευεργετική σε όλα τα επίπεδα. Δεν διδάσκουν όλοι όσοι ολοκληρώνουν αυτή την εκπαίδευση. Κάποιοι απλά θέλουν να μάθουν πώς να εργάζονται με τον εαυτό τους, τους φίλους τους ή την οικογένειά τους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, όπου θα εργάζεστε σε θέματα δικά σας, θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση της Προχωρημένης Εκπαίδευσης Θεραπευτών και θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες πληροφορίες και εξελίξεις προκειμένου να αυξήσετε την ισχύ και αποτελεσματικότητα της τεχνικής ThetaHealing. Αυτές οι θεραπευτικές πρακτικές οδηγούν τον Εκπαιδευτή στην θεραπεία του γενετικού επιπέδου στο DNA! Σε μικρές ομάδες, οι μαθητές ξεκινούν να εξασκούνται στη διδασκαλία των βασικών και θεμελιωδών δομικών στοιχείων των ασκήσεων του σεμιναρίου και στην παρουσίαση της τεχνικής και της λειτουργίας της κάτω από την εποπτεία της Viannas ή των βοηθών της.

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν:
– Μάθετε πώς να απελευθερώνετε παλιές μνησικακίες, όρκους και δεσμεύσεις που σας κρατάνε πίσω.
– Μάθετε πως το δράμα, οι μνησικακίες, η ζήλια και ο θυμός είναι στοιχεία του πέμπτου επιπέδου και καταναλώνουν σημαντικό χρόνο και ενέργεια.
– Μάθετε τις εσωτερικές διεργασίες της δυναμικής μαθητή-δασκάλου και πώς να αντιδράτε σε δύσκολες καταστάσεις με τα «προβληματικά παιδιά» στα σεμινάριά σας. – Καθαρίστε πιθανές ασυνείδητες μνήμες που συνδέονται με αρνητικές καταστάσεις ή τραύματα του παρελθόντος.
– Στείλτε αγάπη στο μωρό μέσα στη μήτρα.
– Αναδημιουργήστε τη ραγισμένη ψυχή και πολλά άλλα!

Όταν θα διδάσκετε αυτό το σεμινάριο ως εκπαιδευτές, θα παρακολουθείτε τους μαθητές να αλλάζουν και να γίνονται από τους πιο καταπληκτικούς και αγαπητούς ανθρώπους της γης. Ως εκπαιδευτές, το σεμινάριο αυτό θα σας διδάξει την επιμονή, πώς να τιμάτε τους άλλους και τον εαυτό σας, ενώ θα σας μάθει πώς να διδάσκεται τους μαθητές σας με το πιο αγνό πνεύμα συνεργασίας. Μέχρι το τέλος αυτού του σεμιναρίου, θα είστε προετοιμασμένοι για να είστε Προχωρημένοι Εκπαιδευτής ThetaHealing®.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο ThetaHealing Προχωρημένου Επιπέδου για Θεραπευτές και Εκπαιδευτές

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται σε 2 συναπτές ημέρες.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Θεραπευτή, Προχωρημένο Θεραπευτή, Βασικό Εκπαιδευτή.

Ημερομηνίες & Τοποθεσία: 20 – 21 Οκτωβρίου 2015, Ξενοδοχείο Divanis Caravel, Αθήνα.

Εγγραφές: http://thetahealinghellas.com/vianna-stibal/

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

Ονομάζομαι Ιωάννα Μπακρατσά, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας. Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Τα τελευταία 17 χρόνια ζω στην Αθήνα με το σύζυγό μου Παναγιώτη Μοναχό και το γιo μας.
Είμαι εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια. Στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, ώστε να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πάντα ένιωθα έλξη για το φαινόμενο της μεταμόρφωσης, όπως στη νύμφη που ξαφνικά γίνεται πεταλούδα. Το πάθος μου για τη μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης, προκειμένου να μπορούμε να δημιουργούμε μαγεία στη ζωή μας, με οδήγησε στη διδασκαλία του ThetaHealing. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω τους ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκινώντας, η επαφή με το Ρέικι μου έδωσε τη δυνατότητα να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και γύρω μας. Η σύντομη, μα εποικοδομητική ενασχόλησή μου με το Tai Chi και το Qi Gong ενδυνάμωσαν και διεύρυναν αυτήν την αντίληψη.
Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη μελέτη βιβλίων ψυχολογίας και παιδοψυχολογίας, μιας και είχα την ανάγκη να κατανοήσω την βαθύτερη υπόσταση της ανθρώπινης ψυχής. Το EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) συνδυάζοντας τη θεωρία του βελονισμού με στοιχεία του Νευρογλωσικού Προγραμματισμού, άνοιξε μια νέα διάσταση στο τρόπο θεραπείας που γνώριζα μέχρι τότε.
Επειδή πάντοτε ένιωθα ότι η σωματική εργασία (body work) είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης θεραπείας, εκπαιδεύτηκα στο Chi Nei Chang Abdominal Massage, μια κινέζικη τεχνική μάλαξης που επικεντρώνεται στην κοιλιακή χώρα και αποκαθιστά την ανισορροπία των εσωτερικών οργάνων.
Tο ThetaHealing, ήταν η μέθοδος εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν σε υποσυνείδητο επίπεδο και συνδέονταν ακόμη και με τους προγόνους μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως θεραπεύτρια της μεθόδου (ThetaHealing Practitioner). Κατά τη διάρκεια της δικής μου εσωτερικής αναζήτησης διαπίστωσα ότι είχα την ικανότητα να βοηθάω και άλλα άτομα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να διαμορφώνουν τη ζωή τους με χαρά και πληρότητα. Έτσι αποφάσισα να γίνω εκπαιδεύτρια (ThetaHealing Instructor), για να μάθω αυτήν την εξαιρετική τεχνική σε όσο περισσότερα άτομο μπορώ, ώστε όλοι να εξελίξουν το δυναμικό που έχουν μέσα τους και να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω πραγματοποιήσει συνολικά 50 εκπαιδεύσεις διαφόρων επιπέδων της μεθόδου.
Μετά το ThetaHealing, εκπαιδεύτηκα στην Υπνοθεραπεία. Ο συνδυασμός αυτών των δύο θεραπευτικών μεθόδων μου άνοιξαν νέα μονοπάτια βιωμάτων και γνώσεων, κατανοώντας ακόμη βαθύτερα τη λειτουργία του υποσυνείδητου και τη δύναμη της σκέψης μας.
Φυσικά το ταξίδι μου στον κόσμο του ThetaHealing συνεχίζεται αδιάκοπα, τόσο για τη δική μου βελτίωση, όσο και για να μπορώ να μεταφέρω τη γνώση όλων των επιπέδων της μεθόδου.

Η εκπαίδευσή μου στο ThetaHealing
• Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Game of Life.
Από τις 25 Αυγούστου 2014, θα διδάσκω και τα ακόλουθα επίπεδα:
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout,
Family Ties,
Dig Deeper.
• Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
Game of Life,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout.
Η εκπαίδευσή μου γενικά:
• Access Bars Facilitator.
• Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια E.F.T. (AAMET Certified).
• Υπνοθεραπεύτρια Προχωρημένου Επιπέδου.
• Θεραπευτικό Μασάζ Εσωτερικών Οργάνων (Chi Nei Tsang).
• Θεραπεύτρια Ρέικι 3ου βαθμού και Καρούνα Ρέικι.

E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Τηλέφωνο: +30 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.