THETA HEALING ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

lifehub-seminaria-50

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

 

Καθοδηγήστε την κοσμική συνειδητότητα των μαθητών σας στα Επίπεδα της Ύπαρξης!

Το Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτών ThetaHealing διδάσκεται αποκλειστικά από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του ThetaHealing! Η εκπαίδευση αυτή έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει και να πιστοποιήσει Θεραπευτές ThetaHealing, προκειμένου να διδάξουν το Προχωρημένο Επίπεδο Θεραπευτών, έχοντας πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτές ThetaHealing. Αυτό το σεμινάριο είναι μια τέλεια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, μέσω βαθιάς κατανόησης αυτής της εκπληκτικής τεχνικής και του τρόπου με τον οποίο πραγματικά δουλεύει.

Το σεμινάριο του Προχωρημένου Επιπέδου Εκπαιδευτών πηγαίνει πραγματικά σε βάθος, καλύπτοντας την κατανόηση των Επτά Επιπέδων της Ύπαρξης με λεπτομέρεια, που θα κάνει αυτή την εργασία πολύ πιο σαφή και ευεργετική σε όλα τα επίπεδα. Δεν διδάσκουν όλοι όσοι ολοκληρώνουν αυτή την εκπαίδευση. Κάποιοι απλά θέλουν να μάθουν πώς να εργάζονται με τον εαυτό τους, τους φίλους τους ή την οικογένειά τους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, όπου θα εργάζεστε σε θέματα δικά σας, θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση της Προχωρημένης Εκπαίδευσης Θεραπευτών και θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες πληροφορίες και εξελίξεις προκειμένου να αυξήσετε την ισχύ και αποτελεσματικότητα της τεχνικής ThetaHealing. Αυτές οι θεραπευτικές πρακτικές οδηγούν τον Εκπαιδευτή στην θεραπεία του γενετικού επιπέδου στο DNA! Σε μικρές ομάδες, οι μαθητές ξεκινούν να εξασκούνται στη διδασκαλία των βασικών και θεμελιωδών δομικών στοιχείων των ασκήσεων του σεμιναρίου και στην παρουσίαση της τεχνικής και της λειτουργίας της κάτω από την εποπτεία της Viannas ή των βοηθών της.

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν:
– Μάθετε πώς να απελευθερώνετε παλιές μνησικακίες, όρκους και δεσμεύσεις που σας κρατάνε πίσω.
– Μάθετε πως το δράμα, οι μνησικακίες, η ζήλια και ο θυμός είναι στοιχεία του πέμπτου επιπέδου και καταναλώνουν σημαντικό χρόνο και ενέργεια.
– Μάθετε τις εσωτερικές διεργασίες της δυναμικής μαθητή-δασκάλου και πώς να αντιδράτε σε δύσκολες καταστάσεις με τα «προβληματικά παιδιά» στα σεμινάριά σας. – Καθαρίστε πιθανές ασυνείδητες μνήμες που συνδέονται με αρνητικές καταστάσεις ή τραύματα του παρελθόντος.
– Στείλτε αγάπη στο μωρό μέσα στη μήτρα.
– Αναδημιουργήστε τη ραγισμένη ψυχή και πολλά άλλα!

Όταν θα διδάσκετε αυτό το σεμινάριο ως εκπαιδευτές, θα παρακολουθείτε τους μαθητές να αλλάζουν και να γίνονται από τους πιο καταπληκτικούς και αγαπητούς ανθρώπους της γης. Ως εκπαιδευτές, το σεμινάριο αυτό θα σας διδάξει την επιμονή, πώς να τιμάτε τους άλλους και τον εαυτό σας, ενώ θα σας μάθει πώς να διδάσκεται τους μαθητές σας με το πιο αγνό πνεύμα συνεργασίας. Μέχρι το τέλος αυτού του σεμιναρίου, θα είστε προετοιμασμένοι για να είστε Προχωρημένοι Εκπαιδευτής ThetaHealing®.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο ThetaHealing Προχωρημένου Επιπέδου για Θεραπευτές και Εκπαιδευτές

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται σε 2 συναπτές ημέρες.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Θεραπευτή, Προχωρημένο Θεραπευτή, Βασικό Εκπαιδευτή.

Ημερομηνίες & Τοποθεσία: 20 – 21 Οκτωβρίου 2015, Ξενοδοχείο Divanis Caravel, Αθήνα.

Εγγραφές: http://thetahealinghellas.com/vianna-stibal/

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!