ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ THETAHEALING

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ THETAHEALING

 

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να διδάξεις. Αυτό το σεμινάριο είναι το πρώτο βήμα στη διδασκαλία του ThetaHealing® και στην δυνατότητα να αλλάζετε ζωές!

Το Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών ThetaHealing διδάσκεται αποκλειστικά από τη Vianna Stibal, ιδρύτρια του ThetaHealing. Η εκπαίδευση αυτή έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει και να πιστοποιήσει Θεραπευτές ThetaHealing, προκειμένου να διδάξουν το Βασικό Επίπεδο Θεραπευτών, έχοντας πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτές ThetaHealing. Αυτό το σεμινάριο είναι μια τέλεια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, μέσω βαθιάς κατανόησης αυτής της εκπληκτικής τεχνικής και του τρόπου με τον οποίο πραγματικά δουλεύει. Δεν διδάσκουν όλοι όσοι ολοκληρώνουν αυτή την εκπαίδευση. Κάποιοι απλά θέλουν να μάθουν πώς να εργάζονται με τον εαυτό τους, τους φίλους τους ή την οικογένειά τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, όπου θα εργάζεστε σε θέματα δικά σας, θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση της Βασικής Εκπαίδευσης Θεραπευτών και θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες πληροφορίες και εξελίξεις προκειμένου να αυξήσετε την ισχύ και αποτελεσματικότητα της τεχνικής ThetaHealing. Σε μικρές ομάδες, οι μαθητές ξεκινούν να εξασκούνται στη διδασκαλία των βασικών και θεμελιωδών δομικών στοιχείων των ασκήσεων του σεμιναρίου και στην παρουσίαση της τεχνικής και της λειτουργίας της κάτω από την εποπτεία της Viannas ή των βοηθών της.

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν: διαισθητικές αναγνώσεις, ομαδικές θεραπείες, εργασία με πεποιθήσεις, εργασία με φόβους και μνησικακίες, πώς να υλοποιείτε και πολλά ακόμη! Το σεμινάριο αυτό δίνει πολλές πληροφορίες που ανοίγουν τους ορίζοντες στην κατανόηση της ασθένειας και τις δυνατότητες για μια υγιή ζωή μέσα από το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν και την τεχνική ThetaHealing.

Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην επίτευξη σταθερότητας σε ψυχικό, σωματικό, πνευματικό και οικονομικό επίπεδο. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να σας διδάξει έμπρακτα πώς να συνδέεστε με το «Δημιουργό του Όλων Όσων Υπάρχουν» για καθοδήγηση ως ιατρικοί διαισθητικοί και στην οπτικοποίηση του εσωτερικού του ανθρώπινου σώματος και του εγκεφάλου μέσα από την αγνότερη προοπτική του Θεού, χρησιμοποιώντας μια διαλογιστική κατάσταση του νου. Είναι αυτή η κατάσταση καθαρότητας, μέσα στην οποία μπορούν να επιτευχθούν οι πιο ακριβείς και δυνατές θεραπείες και διαισθητικές αναγνώσεις.

Από τις σημαντικότερες διδασκαλίες και βασικό θεμέλιο της τεχνικής ThetaHealing αποτελούν πέρα από το ανθρώπινο σώμα η εργασία με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα. Η εργασία αυτή διδάσκεται στα δύο πρώτα σεμινάρια «Βασικό και Προχωρημένο Διδασκαλικό» και μπορεί να αποτελέσει κλειδί, όταν εργαζόμαστε με οποιαδήποτε ασθένεια ή διαταραχή! Ο εντοπισμός και η απελευθέρωση αρνητικών θεμελιωδών πεποιθήσεων, φόβων ή μνησικακιών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις θεραπείες και την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι πρακτικές αυτές μπορούν να αποκαλύψουν γρήγορα συστήματα πεποιθήσεων ή συναισθημάτων, τα οποία πιθανότατα χρειάζονται χρόνια παραδοσιακής ψυχοθεραπείας για να αποκαλυφθούν.

Με την έναρξη αυτής της εκπαίδευσης θα λάβετε ένα εγχειρίδιο εκπαιδευτή για το Βασικό Επίπεδο.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το έργο μαζί σας και να σας καλωσορίσουμε ως Εκπαιδευτή ThetaHealing® στο προσεχές μέλλον!

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει: Εγχειρίδιο ThetaHealing Βασικού Επιπέδου για Θεραπευτές και Εκπαιδευτές

Το σεμινάριο αυτό διδάσκεται σε 4 συναπτές ημέρες.

Προ-απαιτούμενα: Βασικό Θεραπευτή, Προχωρημένο Θεραπευτή.

Ημερομηνίες & Τοποθεσία: 16 – 19 Οκτωβρίου 2015, Ξενοδοχείο Divanis Caravel, Αθήνα.

Εγγραφές: http://thetahealinghellas.com/vianna-stibal/

 

ThetaHealing®

Ιωάννα Μπακρατσά – Παναγιώτης Μοναχός

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μοναχός, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και ζω με τη σύζυγό μου Ιωάννα Μπακρατσά και τον γιο μας.
Σπούδασα Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, από πολύ νωρίς, οι ανησυχίες μου, με οδήγησαν στη πολύχρονη μελέτη των αρχών της μεταφυσικής. Με το πέρασμα των χρόνων ανακαλύπτοντας τις διαισθητικές μου ικανότητες και συνειδητοποιώντας ότι μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους γύρω μου να αισθάνονται καλύτερα και να γνωρίζουν τον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους σε βάθος, στράφηκα στη μελέτη και στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών.
Ξεκίνησα με το Ρέικι και ασκήθηκα για αρκετά χρόνια ως θεραπευτής, αλλά και ως δάσκαλος.
Προχωρώντας, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του Grand Master Choa Kok Sui και εργάστηκα ως θεραπευτής της μεθόδου.
Στην κατάρτισή μου προστέθηκε και η εκπαίδευσή μου στο E.F.T (Emotional Freedom Techniques), που οδήγησε στην πιστοποίησή μου ως Advanced E.F.T. Practitioner από τον διεθνή οργανισμό AAMET.
Θεωρώντας ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του ως σώμα, νους και πνεύμα, αποφάσισα να ασχοληθώ και με το ανθρώπινο σώμα και την θεραπευτική εργασία πάνω σε αυτό. Τη γνώση αυτή και την εμπειρία μου την προσέφερε η εκπαίδευσή μου στο θεραπευτικό μασάζ των εσωτερικών οργάνων γνωστό ως Chi Nei Tsang, αλλά και σε τεχνικές απελευθέρωσης των εντάσεων της πλάτης και των μπλοκαρισμάτων που συνήθως συσσωρεύονται σε αυτήν.
Η ανάγκη μου για διαρκή ενημέρωση στις νέες θεραπευτικές μεθόδους και το όνειρό μου για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες, με οδήγησαν στο ΤhetaHealing, στο οποίο διαρκώς εκπαιδεύομαι και εργάζομαι τα τελευταία χρόνια με μεγάλο ενθουσιασμό, λόγω των άμεσων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του. Η εκπαίδευσή μου ως εκπαιδευτή στο ThetaHealing (ThetaHealing Instructor), μου επιτρέπει να μεταδώσω με αγάπη, τη γνώση της υπέροχης αυτής μεθόδου σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν μόνοι τους, να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να μπορούν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους να απαλλαγεί από τους περιορισμούς, που τους κρατούν μακριά από την ανακάλυψη και αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού τους.
Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι το χαμόγελο χαράς των ανθρώπων μετά τη θεραπευτική συνεδρία, καθώς και η παρατήρηση των θεαματικών θετικών αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων, με τους οποίους εργάζομαι.
Παράλληλα εργάζομαι και ως μεταφραστής.Η εκπαίδευσή μου στο ThetaHealing
• Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Game of Life.
Από τις 25 Αυγούστου 2014, θα διδάσκω και τα ακόλουθα επίπεδα:
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout,
Family Ties,
Dig Deeper.
• Πιστοποιημένος Θεραπευτής ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
Game of Life,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout.
Η εκπαίδευσή μου γενικά:
• Access Bars Facilitator.
• Pranic Healer : Basic, Advanced, Psychotherapy, Crystal Healing, Achieving oneness with Higher Self.
• Πιστοποιημένος από τον ΑΑΜΕΤ Θεραπευτής E.F.T. (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης).
• Υπνοθεραπευτής Προχωρημένου Επιπέδου.
• Θεραπευτικό Μασάζ Εσωτερικών Οργάνων (Chi Nei Tsang).
• Reiki master- teacher.
E-mail: panagiotis@thetahealinghellas.gr

Τηλέφωνο: +30 6956 548 398
Skype: panagiotis.monaxos

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.