ΟΜΑΔΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ

lifehub-giannakouriΙριδολόγος, Ιριδοσκόπος

Ιριδοδιαγνώστρια – Σύμβουλος Ψυχοσωματικής Υγείας

Με την αρωγή Eνεργειακής Ψυχοθεραπείας – NLP, EFT, Prenatal Color Puncture, Διατροφολογίας, Ρεφλεξολογίας, Bowen Technique.

Διπλωματούχος Αγγλίας

 

Σύντομο Βιογραφικό

Απεφοίτησα από το Αμερικάνικο Κολλέγιο το 1979 και ορμώμενη από προσωπικά προβλήματα υγείας , οδηγήθηκα στην αναζήτηση της ολιστικής θέασης της υγείας.

Μετοικώντας στην Αγγλία, έκανα σπουδές, σεμινάρια κ.λπ.  Συμπληρωματικής Ιατρικής                                         (Διατροφολογίας, Ρεφλεξολογίας, Αρωματοθεραπείας στο Warwickshire College, Bowen Technique στην Bowen Academy Αυστραλίας, NLP στον International NLP Trainers Association, Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία, Prenatal Color Puncture στο Peter Mandle Institute Γερμανίας, EFT με τους Valerie , Paul Lynch) και ειδικεύτηκα στην ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ στο Independent School of Iridology.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεχίζω με θεωρία Κινέζικης Ιατρικής και Su jok στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ηχομασάζ στην Ακαδημία Peter Hess.

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!