ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 

“ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ” ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χώρες όπως οι Ινδίες, η Κίνα, και πολλές άλλες, υποστήριξαν τον “εναλλακτικό” ιατρικό τουρισμό με αποτέλεσμα να δουν την οικονομική τους ανάπτυξη να εκτοξεύεται.

“Εναλλακτικός” Ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα, στην πατρίδα του Ιπποκράτη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ακόμα, και είναι μία πολλά υποσχόμενη παρθένα αγορά για όσους μπορούν να το καταλάβουν. Κι εννοώ με την πραγματική του έννοια της οργανωμένης Επιστημονικής Φυσικής Παραδοσιακής Νέο-Ιπποκρατικής Ιατρικής, της Naturopathic Medicine.

Στην πατρίδα μας δυστυχώς τουλάχιστον έως τώρα, είτε διότι το ιατρικό κατεστημένο είναι “αγκυλωμένο” στον συντεχνιακό του προστατευτισμό, είτε γιατί οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι είναι “μυωπικά” ημιμαθείς, δεν μπορούν να δουν τις τεράστιες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης.

Η πατρίδα μας θα μπορούσε να γίνει ξανά ο ομφαλός της γης και το κέντρο του κόσμου, όπου θα συνέρρεαν εκατομμύρια ανθρώπων καθ όλη την διάρκεια του έτους, για να επισκεφτούν τα σύγχρονα “Ασκληπιεία” που θα ήταν διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια, και θα τους προσέφεραν τα οφέλη της σύγχρονης επιστημονικής φυσικής-παραδοσιακής Νέο-Ιπποκρατικής, Ελληνικής ιατρικής.

Ακούει κανείς;

Dr. Νικόλαος Βρούσγος

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

DR. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΡΟΥΣΓΟΣ

Since 1994 working experience in the fields of Disability, Ageing, Welfare and Health in a variety of Organisations in Adelaide and Melbourne like: “Hamstead Rehabilitation Centre”, “IDSC” “Strathmont Centre”, “South Australian Mental Health Service”, “SAGWC”, “AGWS”, “MSSA”, “Randstad”, “On-Call”, “Care Choice”, “Yooralla”, “Alpha Autism”, “Autism Plus”, “Autism Spectrum”, including about three years in a Nursing Home of 250 beds capacity.

Accredited Registered Practitioner in Australia: For Clinical Gerontology/Geriatrics, Naturopathy, Homoeopathy, Herbal Medicine, Nutrition, Oriental Medicine, Colonic Irrigation, Counselling and Fitness.

SPECIALIST PRACTITIONER

Specialisation in Clinical Gerontology and Geriatrics towards: “Longevity with Health”.
Specialisation in Naturopathic Medical Psychology, through holistic psychosomatic approach.
Specialisation in Natural Medicine, for holistic pathological problems approach.
Specialisation in Fitness, Physical activity, Detoxification and Healthy life-style.
Ageing & Disability (Intellectual and Physical) Support Specialist.
Specialisation in Naturopathic Oncology

In the past Member of:

the AUSTRALIAN TRADITIONAL MEDICINE SOCIETY (ATMS).
the COMPLEMENTARY MEDICINE ASSOCIATION (Australia)
the AUSTRALIAN HOMOEOPATHIC ASSOCIATION
the AUSTRALIAN ASSOCIATION of GERONTOLOGY
the AUSTRALIAN & NEW ZEALAND MENTAL HEALTH ASSOCIATION
the BRITISH GERIATRIC SOCIETY
the HELLENIC GERONTOLOGY and GERIATRIC ASSOCIATION(Current)
the PANHELLENIC ASSOCIATION of HEALTH SCIENTISTS
the ASSOCIATION of GREEK HOMOEOPATHS

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.