ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σ’ αυτή την εξέταση της βασικής Επιστήμης των Τριγώνων, πρέπει πάντα να έχετε κατά νου τη σχέση των τριών βασικών ενεργειών που επηρεάζουν το ηλιακό μας σύστημα και το κυρίαρχο αποτέλεσμα μίας απ’ αυτές σε κάθε κυκλική έκφραση στο χρόνο και το χώρο.

Ένα παράδειγμά της προβάλλει κανονικά στο νου μας, αν θυμηθούμε ότι σ’ αυτό τον παγκόσμιο κύκλο της συστημικής μας εκδήλωσης, η δεύτερη όψη ή όψη συνείδησης είναι ο κυρίαρχος ρυθμιστικός παράγοντας που θέτει το φθόγγο της εξελικτικής ανάπτυξης και απορροφά την προσοχή των ανελισσόμενων ανθρώπινων μονάδων. Αυτό συμβαίνει ακόμη κι όταν είναι ενεργοί κι άλλοι παράγοντες.

Επομένως όλες οι προσεγγίσεις στην αλήθεια και στη γνώση πρέπει, σ’ αυτό τον κύκλο, να είναι στη συνείδηση. Ότι μπορεί συνεπώς ο άνθρωπος να φέρει στην κατανόηση της ζωϊκής εμπειρίας ή στην κατανόηση μίας επιστήμης, όπως η Επιστήμη των Τριγώνων, είναι μία συνείδηση που αναπτύχθηκε σε κάποιο σαφές και προσωπικό σημείο αντίληψης.

Αυτό το σημείο αντίληψης εξαρτάται από την ατομική ανέλιξη κι επίσης από την κατάσταση επίγνωσης της ανθρωπότητας σαν σύνολο. Αυτό υπονοεί δύο διαφορετικές παρότι αλληλοσχετιζόμενες συνθήκες αντίληψης.

Μιλώντας τεχνικά, η αντίληψη και η ανταπόκριση ή η δραστηριότητα της νοούσας, παρατηρούσας συνείδησης, εξαρτάται από την κατάσταση ή τη «ζωντάνια» των κέντρων ή την ηρεμία τους. Αυτό ισχύει για τον άνθρωπο που γαλβανίζεται σε δραστηριότητα μέσω των επτά κέντρων του, για έναν πλανητικό Λόγο που λειτουργεί μέσω των επτά πλανητικών κέντρων, για έναν Ηλιακό Λόγο που λειτουργεί μέσω μεγαλύτερων κέντρων κραδασμικής αντίδρασης ή για ακόμη μεγαλύτερες Ζωές που λειτουργούν μέσω ενός αθροίσματος ηλιακών συστημάτων.

Από αυτή τη δραστηριότητα και την κατανόησή της εξαρτάται η όλη επιστήμη της Αστρολογίας. Σ’ αυτή τη δήλωση κρύβεται το κλειδί που κάποια μέρα θα φέρει επανάσταση στην τωρινή προσέγγιση της Αστρολογίας.

 

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.