ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

 

 

Η σύγχρονη επιστήμη έχει αρχίσει να εξηγεί την αρχαία γνώση ότι το φως είναι συνώνυμο με την ύλη. Από τη δική μας σκοπιά κατανοούμε την ύλη σαν κάτι που υπόκειται ή παραστέκεται στην φυσική μορφή και με τον τρόπο αυτό σχετίζεται με την εντύπωσή μας του αιθερικού σώματος σαν ένα καλούπι του φυσικού.

Η άποψη ότι το αιθερικό σώμα είναι το «Σώμα Φωτός» και μπορεί κυριολεκτικά να είναι έκφραση του Φωτός είναι σημαντική για να κατανοήσουμε τη θεραπευτική διαδικασία. Γιατί ο DK μας λέει ότι το αιθερικό σώμα εκφράζει το βαθμό εξέλιξης της ψυχής του κάθε ατόμου. Η ενέργεια της ψυχής αντιπροσωπεύεται επακριβώς στο είδος του αιθερικού σώματος και στην κατάσταση των κέντρων ενέργειας ή CHAKRAS. Αν συλλογιστούμε τις εξελίξεις στο χώρο της επιστήμης που είναι ανάλογες με τη δουλειά μας στα πλαίσια του ενεργειακού πεδίου του σώματος, ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ μας έδωσε την έννοια της αλληλομετατροπής της ενέργειας σε ύλη. Έδειξε ότι κάθε τι στο γνωστό μας σύμπαν είναι συνάρτηση της ταχύτητας του φωτός. Άρα από την αρχή του αιώνα αυτού η επιστήμη μας δίνει ένα καλό κίνητρο να δουλέψουμε πάνω στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο με την ελπίδα ότι στη συνέχεια θα γίνουν ανάλογες αλλαγές και στο φυσικό επίπεδο.

Σε σχέση με την κατανόηση του σύμπαντός μας, του φωτός και της ύλης, καθώς ο αιώνας μας εξελισσόταν, άλλοι επιστήμονες προχώρησαν περισσότερο από τον ΑΪΝΣΤΑΪΝ και τους ΚΒΑΝΤΙΚΟΥΣ Φυσικούς.

Με τη θεωρία του BELL το ενδεχόμενο υπερφωτεινών διασυνδέσεων αντιμετωπίζουμε την πιθανότητα ότι κάθε γεγονός στο σύμπαν συνδέεται αυτοστιγμή με τα υπόλοιπα.

Στη συνέχεια πιο κοντά στην εσωτερική μας συνείδηση, ήλθε ο DAVID BOHM, ο οποίος υποστήριξε την έννοια της υπονοουμένης τάξης και του σύμπαντος που ξεδιπλώνεται. Ο επιστήμονας αυτός υποστηρίζει ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα αλλογραφικού τύπου σύμπαν το οποίο ξεδιπλώνεται μέσα στο χώρο και το χρόνο. Αντελήφθει ότι η επιστήμη μπορεί να καταγράψει φαινόμενα ή γεγονότα που συμβαίνουν με ταχύτητες μικρότερες ή ίσες από την ταχύτητα του φωτός.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η αιχμή του δόρατος της επιστήμης αρχίζει να βρίσκει τον στόχο που περικλείει τις ιδέες των αρχαίων μας προγόνων.

Φαίνεται ότι υπάρχουν επίπεδα στο σύμπαν που βρίσκονται πέραν από τις δυνατότητες της επιστήμης. Τα επίπεδα αυτά παρέχουν το Σχέδιο για τους κατώτερους κόσμους στους οποίους κατοικούμε, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού μας σώματος.

Ερχόμενος πιο κοντά στο αιθερικό πεδίο στο οποίο εργάζεται ο θεραπευτής, ο RUPERT SHELDRAKE, ένας επιστήμονας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ανέπτυξε την αμφιλεγόμενη θεωρία της μορφογεννετικής αντίχησης. Η θεωρία αυτή βοηθά να κατανοηθεί πως η ανάπτυξη του φυσικού σώματος γίνεται σε συνάρτηση με το ενεργειακό πεδίο που ονομάζουμε αιθερικό πεδίο. Η αντίληψή του όσον αφορά τα μορφογενή πεδία επεκτείνεται πιο πέρα από το αιθερικό στα πεδία συμπεριφοράς, κάτι που υποδεικνύει για άλλη μια φορά την επίδραση που μπορεί να έχουν τα συναισθηματικά και νοητικά πεδία στο αιθερικό. Άλλοι επιστήμονες στον τομέα της ιατρικής έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα πειράματα στο θέμα αυτό, όπως π.χ. οι Harold Saxton Burr & Robert Becker.

Οι ερευνητές αυτοί πειραματίστηκαν σε έκταση επάνω στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την ικανότητά τους να μεταφέρουν γενετικές πληροφορίες για ανάπτυξη και για ασθένεια. Από αυτά γίνεται φανερό ότι η DK είχε προφητική διόραση όταν μας προέτρεπε να χειριζόμαστε την θεραπευτική επιστήμη που αφορά τον λεπτοφυή μηχανισμό του αιθερικού σώματος. Γινόμαστε μάρτυρες του φαινομένου, το εσωτερικό να μετατρέπεται σε εξωτερικό.

photo youmagazine.gr

Συνεχίζεται …

Στο επόμενο, ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

 

Judy Jacka – Στερώπις

Μετάφραση ομιλίας

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.