ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΚΑΝΟΝΑΣ 2 – ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Ο θεραπευτής πρέπει να αποκτήσει μαγνητική αγνότητα, μέσον αγνότητας της ζωής. Πρέπει να επιτύχει την διάχυτη εκείνη ακτινοβολία που φανερώνεται σε κάθε άνθρωπο, όταν έχει συνδέσει όλα τα κέντρα στην Κεφαλή. Όταν, το μαγνητικό αυτό πεδίο έχει εδραιωθεί, εκπέμπεται επίσης και η ακτινοβολία.

Ο κανόνας αυτός μας εξηγεί πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ή να επιτύχουμε μαγνητική αγνότητα, μέσα από αγνότητα ζωής.

Η αγνότητα αυτή δεν σχετίζεται, με δίκαιες χορτοφαγικές ή φυσικές πειθαρχίες.

Αποκτάται μέσα από τον έλεγχο του αστρικού ή συγκινησιακού πεδίου. Αφορά την αστρική ή συγκινησιακή αγνότητα που εξωτερικεύουμε.

Επίσης, μας επισημαίνει ο κανόνας αυτός πως επιτυγχάνεται η σύνδεση των δύο δυνατών μορφών, της πνευματικής θεραπείας, ήτοι της δι΄ακτινοβολίας, και της μαγνητικής, διότι ένας αληθινός θεραπευτής πρέπει να συγχωνεύσει τους δύο αυτούς τρόπους θεραπείας και να τους χρησιμοποιεί ταυτόχρονα. Έτσι όπως εμείς εργαζόμαστε.

Αλλά, ας δούμε πώς δούλευαν οι θεραπευτές των δύο προηγούμενων φυλών:

Η Λεμουρία φυλή έπρεπε να γειώσει, να εδραιώσει το φυσικό σώμα πάνω στη Γη. Έπρεπε να φέρει σε αρμονική σχέση το αιθερικό με το φυσικό. Όταν ο Λεμούριος κατάφερνε να ελέγχει το φυσικό σώμα θεωρείτο ο μυημένος της εποχής, αντίθετα, με το σημερινό μυημένο, που πρέπει να ελέγχει όλη την προσωπικότητά του.

Για να επιτευχθεί ο έλεγχος του φυσικού από το Λεμούριο του ζητούσαν αυστηρή αγαμία, επιλεγμένο και ειδικό τρόπο διατροφής, ένα μέτρο σωματικής καθαριότητας, στοιχειώδη άσκηση στη Χάθα Γιόγκα,τον εμβρυώδη φυσικό, αθλητικό έλεγχο κυρίως, του μυικού συστήματος. Τηρώντας τις προϋποθέσεις αυτές, επιτύγχαναν μια αγνότητα που επέτρεπε την ελεύθερη ροή των πρανηκών ρευμάτων, από τον θεραπευτή στον ασθενή. Οι Λεμούριοι θεραπευτές δούλευαν από το κ. Ιερό και οι μυημένοι από το κ. Λαιμού. Το πράνα αυτό μπορεί να ορισθεί ως η ζωτικότητα του πλανήτη ή η ζωτική του εκπόρευση, δούλευαν με το πράνα του πλανήτη. Είναι το ίδιο πράνα που μεταφέρουν οι φυσικοί θεραπευτές, σήμερα, που δεν έχουν ουσιαστική γνώση ή μικρή γνώση, ή καθόλου πνευματικό προσανατολισμό. Θεραπεύουν χωρίς να γνωρίζουν πώς και γιατί. Το πράνα απλώς ρέει απ΄αυτούς υπό μορφή ενός ισχυρού ρεύματος ζωώδους ζωτικότητας, συνήθως από το κ. Σπλήνα. Οι Λεμούριοι δεν διέθεταν μαγνητισμό.

Στην Ατλάντια εποχή, οι προς μύηση  Άτλαντες διδάσκονται από τους μυημένους της εποχής, ότι το φυσικό σώμα είναι στην πραγματικότητα, ένα αυτόματο και ότι αν ήθελαν να επιτύχουν αγνότητα έπρεπε να μελετήσουν το σώμα της επιθυμίες και τη φύση των επιθυμιών τους. Για πρώτη φορά εμφανίζεται ο προσωπικός μαγνητισμός και η μαγνητική ακτινοβολία. Αρχίζει να σκιαγραφείται το φωτοστέφανο, γύρω από τα κεφάλια των εξελιγμένων Ατλάντων. Η επιτυχία του ελέγχου των συγκινήσεων είχε ως αποτέλεσμα ένα βαθμό αγνότητας του φυσικού σώματος. Οι ασθένειες του σώματος έγιναν λεπτότερες και πολυπλοκότερες. Εμφανίζονται οι πρώτες ψυχολογικές ασθένειες. Οι θεραπευτές της εποχής εκείνης ενεργούσαν μέσα από το κ. Ηλιακό και οι μυημένοι από το κ. Καρδιά.

Στην εποχή μας στην Αρία φυλή η μαγνητική αγνότητα δεν εξαρτάται από τις φυσικές πειθαρχίες, ούτε από την αγαμία, φυτοφαγία ή ασκήσεις χαλάρωσης. Αυτές οι πειθαρχίες είναι μόνο για άτομα κατώτερου τύπου. Δεν πρέπει να τις χρησιμοποιεί ο μέσος άνθρωπος ή ζηλωτής, διότι αυτές δίνουν δύναμη στο φυσικό σώμα και φέρνει στην επιφάνεια της συνείδησης, στοιχεία που θα έπρεπε να παραμένουν κάτω από το κατώφλι της συνείδησης.

Σήμερα από τον ζηλωτή ζητείται να επιτύχει συγκινησιακό έλεγχο και πειθαρχία. Σήμερα, ο θεραπευτής πρέπει να δουλεύει από τη «φωτισμένη μαγνητική περιοχή της κεφαλής», διότι έτσι δραστηριοποιεί την ψυχή , το μόνο θεραπευτή, όταν όλες οι δυνάμεις του σώματος και η προσοχή του θεραπευτή, συγκεντρώνεται στην κεφαλή, όταν το αστρικό σώμα είναι ήρεμο και ο νους μεταδίδει δραστήρια τη ψυχική ενέργεια στα 3 κέντρα της κεφαλής, εδραιώνεται μια ισχυρή θεραπευτική δύναμη. Η ακτινοβολία είναι έντονη και έτσι η ενέργεια μπορεί να φθάσει και να ενεργοποιήσει το αναγκαίο κέντρο του ασθενή. Ο Διδάσκαλος μας επισημαίνει ότι επειδή δεν έχουμε φθάσει ακόμα  εκείνο το επίπεδο συνειδητότητας, εάν εργασθούμε, μέσω του οραματισμού, μπορούμε να δημιουργήσουμε εκείνο το μαγνητικό πεδίο που χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργηθεί εκείνη η ακτινοβολία που θα επιφέρει τη θεραπεία και έτσι να συνδέσει τη μαγνητική και τη δι΄ακτινοβολίας μέθοδο. Για να επιτύχουμε σύνδεση των 2 μεθόδων, χρειάζεται να σχηματίσουμε 3 τρίγωνα :

το Δ της τοποθέτησης, το Δ της ενοποίησης και το Δ της διεύθυνσης

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

photo Spiritual Health Resources

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image