ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

lifehub-esotera-therapeutiki-7

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

 

Είναι σωστό να ξεκινήσει κανείς με την ερώτηση :

Γιατί ενδιαφέρονται τόσο πολλοί άνθρωποι για τη θεραπευτική σήμερα ;

Συνδέεται άραγε το γεγονός αυτό με την κατάλυση των παλαιών αξιών και τις γρήγορες αλλαγές που γίνονται στον πλανήτη μας ;

Συνδέονται άραγε και οι δύο αυτοί παράγοντες με την αναδυόμενη ψυχή της Ανθρωπότητας ;

Γιατί στην Εσωτέρα Διδασκαλία μαθαίνουμε ότι η πραγματικά δημιουργική δραστηριότητα πηγάζει από την ψυχή.

Μια από τις αγαπημένες μου παραπομπές στο βιβλίο της ALICE BAILEY “Εσωτέρα Θεραπευτική”  είναι η εξής : “Οι μέθοδοι θεραπείας και οι τεχνικές ανακούφισης έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ανθρωπότητα και είναι το αποτέλεσμα της διανοητικής εργασίας του ανθρώπου. Υποδεικνύουν την λανθάνουσα δύναμή του σαν δημιουργού και σαν κάποιου που εξελίσσεται προς την ελευθερία. Υποδεικνύουν την διακριτική του ικανότητα να συναισθάνεται την τελειότητα, να οραματίζεται τον στόχο και ως εκ τούτου να εργάζεται με σκοπό την έσχατη απελευθέρωση”.

Η ομιλία αυτή δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από μια προέκταση της παραπομπής αυτής καθώς και μια παρουσίαση των σκέψεών μας, για το πώς οι ομάδες προσφοράς υπηρεσίας προσπαθούν να βάλλουν σε εφαρμογή τις ιδέες και τα δεδομένα αυτά.

Θα προσπαθήσω να σχηματοποιήσω για σας μερικές από τις βασικές αρχές που σχετίζονται με την Εσωτέρα Θεραπευτική και να εξηγήσω πως τις υιοθετήσαμε στην προσπάθεια να φτιάξουμε ένα πρακτικό σεμινάριο για άνδρες και γυναίκες καλής θέλησης. Μερικοί από τους μαθητές μας δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία στο χώρο του Εσωτερισμού. Παρόλα αυτά, όλοι όσοι επιθυμούν να εμπλακούν στην θεραπευτική πρέπει να έχουν σαν κίνητρο την επιθυμία για προσφορά υπηρεσίας στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη καθώς και να διαθέτουν κάποιο βαθμό διανοητικής ανάπτυξης και συνεπείας.

Συνεχίζεται …

Στο επόμενο, Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

photo esoteratherapeftiki.wordpress.com

 

Judy Jacka – Στερώπις

Μετάφραση ομιλίας

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image