ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

Η διευθέτηση των ενεργειών είναι ο στόχος της εσωτέρας θεραπευτικής, η οποία επιτυγχάνεται από την κατανόηση της λειτουργίας του αιθερικού μηχανισμού.

Το αιθερικό είναι ο σκελετός πάνω στον οποίο είναι δομημένο το φυσικό μας σώμα. Το αιθερικό δέχεται και διανέμει την ενέργεια και για αυτό δουλεύουμε πάνω σε αυτό και όχι πάνω στο φυσικό που είναι αποτέλεσμα και όχι η αρχή. Θεραπευτής είναι η ψυχή του ασθενούς. Εμείς είμαστε απλοί αγωγοί που μεσολαβούμε μεταξύ ψυχής ασθενούς και προσωπικότητας ασθενούς, κατευθύνοντας ορθά την ενέργεια της ψυχής.

Δουλεύουμε με απροσωπία, απόσπαση και ανιδιοτελώς, χωρίς επιθυμίες και συγκινησιακή εξάρτηση ή θέληση. Δουλεύουμε με απρόσωπη αγάπη. Επειδή μερικές φορές ο θάνατος είναι θεραπεία, προετοιμάζουμε τον ασθενή στην ιδέα του θανάτου, φυσικού, συναισθηματικού ή νοητικού. Για την διάγνωση δεν στηριζόμαστε μόνο στη διαίσθηση, αλλά μέσα από τον διάλογο με τον ασθενή, την επιβεβαιώνουμε ή την απορρίπτουμε. Πάντοτε αναζητούμε την αιτία και δεν μας απασχολεί το σύμπτωμα. Ο θεραπευτής δεν είναι μάγος, λαμβάνει υπόψιν του τόσο την διαίσθηση, όσο και όλες τις εξετάσεις της κλασικής ιατρικής.

Τα σημερινά σώματα μας είναι το άμεσο καρμικό αποτέλεσμα της ύπαρξης μας. Για τις κληρονομικές ασθένειες δεν ευθύνονται οι γονείς μας. Τους γονείς τους επιλέγουμε συνειδητά πριν τη γέννησή μας, διότι μας δίνουν τις αναγκαίες τάσεις.

Τα ζωτικά μας σώματα είναι τέτοιας φύσης, ώστε να υπάρχει η προδιάθεση για κάποιες ασθένειες, οι οποίες μπορούν να εκδηλωθούν ή όχι, ανάλογα με την συνειδησιακή μας εξέλιξη και το ατομικό μας κάρμα. Για να εξαλείψουμε το κάρμα μας, πρέπει να καλλιεργούμε την αβλάβεια σε σκέψεις, λόγια, πράξεις, να αποδεχθούμε τα λάθη μας, να αναγνωρίσουμε τα εμπόδια και τα κωλύματά μας και να εργαστούμε μετουσιωτικά με αυτά.

Το φυλετικό κάρμα το κληρονομούμε από την φυλή των ανθρώπων. Πληρώνουμε για τη μη ορθή χρήση της ενέργειας από τη Λεμούρια, Ατλάντια και Άρια φυλή. Σήμερα η σύφιλη και τα αφροδίσια εκδηλώνονται σαν προβλήματα με τα οστά, διαστροφή της δομής τους, στραβά δόντια, έλκος στομάχου, άφτρες στο στόμα, φλεβίτης. Η φυματίωση εκδηλώνεται σαν αιμορραγίες, κόκκινη μύτη, πύον στα αυτιά, κάποια μορφή άσθματος. Ο καρκίνος σαν εξάνθημα ή ψώρα.

Οι φυλετικές νοητικές ασθένειες εκδηλώνονται σαν διχασμένη προσωπικότητα, φρενοβλάβεια, έμμονες ιδέες, νοητικές αλλοιώσεις, παρακρούσεις, παραισθήσεις, εγκεφαλονωτιαία μηνιγγίτιδα, πνευμονία, διαβήτης, (αποτέλεσμα κακών αστρικών εσωτερικών επιθυμιών – αστρικό σώμα), καρδιακά νοσήματα, χοιράδωση.

Στις νοητικές ασθένειες συγκαταλέγονται, ιλαρά, οστρακιά, ευλογιά, χολέρα. Το πλανητικό κάρμα είναι η αιτία θανάτου όλων των μορφών πάνω στο πλανήτη. Το ατομικό, το φυλετικό και το πλανητικό κάρμα αλληλοκαλύπτονται.

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

photo abzu2.com

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image