ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

lifehub-seminaria-92

 

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Έχουμε καιρό να τα πούμε και νομίζω πως είναι ώρα να ενημερωθούμε αστρολογικά για τις σχέσεις, για την αυτογνωσία μέσω αστρολογίας και άλλων μεθόδων, για το πώς μπορούμε να βοηθηθούμε μέσα στις νέες ενέργειες που υπάρχουν στον πλανήτη. Υπάρχουν κλειδιά και αυτά θέλω να μοιραστούμε.

Η ημερομηνία είναι μια από τις τελευταίες πιο ισχυρές του μήνα καθώς δημιουργεί και πάλι το σχήμα 9-9-9 αριθμού που σημαίνει ολοκλήρωση. Το 2017 θα είναι χρονιά 1 και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εξοπλισμένοι ενημερωμένοι με όλα τα εργαλεία για την προσωπική μας ανάπτυξη καθώς και να γνωρίζουμε τα ενεργειακά δυναμικά που δημιουργούνται. Ο φόβος πάντα δημιουργείται όταν υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης και εκεί ακριβώς ευδοκιμεί ο έλεγχος των συνειδήσεων.

Ένα χαλαρό απόγευμα, ελάτε με ερωτήσεις, θα τις συζητήσουμε όλες. Αφθονία και αστρολογία, σχέσεις, ισορροπία θηλυκού αρσενικού, τι συμβαίνει ανάμεσα στα δύο φύλλα. Θα ακούσετε νέες εισηγήσεις και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους προσέγγισης, αρκεί να θέλετε να ακούσετε και να ενημερωθείτε. Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος παρακαλώ για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας.

Για την ανταλλαγή ενέργειας αυτή τη φορά και μόνο αυτή κάνοντας ένα δωράκι για την Νέα Σαιζόν η συμμετοχή θα είναι 15 ευρώ, φέρτε και νέους φίλους ή φίλες. Σας περιμένω και παρακαλώ ελάτε με χαμόγελο για να περάσουμε ένα όμορφο και ανοιχτόκαρδο απόγευμα.

Για όσους από σας είστε εκτός Αθηνών έχει προβλεφτεί να είστε εδώ εφόσον το επιθυμείτε μέσω skype, σε ανοιχτή ακρόαση.

ΠΟΤΕ;  29/9/16 στις 5 μ.μ. – 8 μ.μ.

ΠΟΥ; ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΛΕΚΚΑ 12 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ενημερώστε εγκαίρως στο https://www.facebook.com/events/1644089162586787/

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

Συνεδρίες Εσωτερικής Αστρολογίας

Εργαστήρι Αυτογνωσίας “Γίνε ο Ήλιος Σου”

www.beyoursun.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!