ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ

lifehub-anthropos-filosofia-81

 

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ

 

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

Ο κόσμος στον οποίο πρόκειται να έρθει ο Χριστός, είναι κόσμος νέος, αν δεν είναι ένας κόσμος ακόμη καλύτερος. Νέες ιδέες απασχολούν τις διάνοιες των ανθρώπων και νέα προβλήματα αναμένουν τη λύση τους.

Ας δούμε αυτή τη μοναδικότητα της ευκαιρίας και ας αποκτήσουμε κάποια γνώση της κατάστασης κατά την οποία θα εμφανισθεί. Εάν είναι αληθές ότι σχεδιάζει να εμφανισθεί και πάλι, εάν είναι γεγονός ότι θα φέρει μαζί Του τους Διδασκάλους της Σοφίας και αν η έλευση αυτή επίκειται, ποιοι είναι οι παράγοντες τους οποίους τόσο Αυτός, όσο και Εκείνοι πρέπει να έχουν υπ’ όψη τους;

Εν πρώτοις, ο Χριστός θα έρθει σε ένα κόσμο ο οποίος κατ’ ουσίαν θα είναι ένας κόσμος. Η επανεμφάνιση Του και το συναφές έργο Του δεν είναι δυνατόν να περιορισθεί μόνο σε μία μικρή περιοχή ή χώρα, όπως συνέβη προηγουμένως.

Το ραδιόφωνο, ο τύπος και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα κάνουν την έλευση Του διαφορετική από οποιαδήποτε άλλου προηγουμένου Απεσταλμένου.

Οι γρήγορες μέθοδοι μεταφοράς θα Τον κάνουν προσιτό σε αναρίθμητα εκατομμύρια ανθρώπων και όλοι θα μπορούν να φτάσουν σε Αυτόν.

«Πας οφθαλμός θέλει Τον ίδει»

Η ευαισθησία των λαών του κόσμου προς ό,τι είναι νέο ή αναγκαίο, είναι σήμερα πολύ διαφορετική. Ο άνθρωπος έχει προοδεύσει πολύ στην αντίδραση του, τόσο προς το κακό όσο και προς το καλό και έχει τώρα στη κατοχή του ένα όργανο ανταπόκρισης περισσότερο ευαίσθητο από εκείνο που διέθετε κατά την παλαιότερη εποχή.

Εάν σημειώθηκε κάποια ανταπόκριση όταν ήρθε προηγουμένως, η ανταπόκριση αυτή τώρα θα είναι γενικότερη και ταχύτερη, τόσο στην απόρριψη, όσο και στην αποδοχή. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι είναι περισσότερο ερευνητικοί, πιο διαισθητικοί και προσδοκούν το ασυνήθιστο και το μοναδικό περισσότερο από κάθε άλλη εποχή της ιστορίας. Η διανοητική τους αντίληψη είναι ζωηρότερη, η περί των αξιών αίσθηση τους οξύτερη και η ικανότητα να διακρίνουν και να διεισδύουν στην ουσία των πραγμάτων αναπτύσσεται ταχέως.

Τα γεγονότα αυτά θα ασκήσουν επίδραση στην επανεμφάνιση του Χριστού και θα συντείνουν στην ταχύτερη διάδοση της είδησης για την έλευση Του και για το περιεχόμενο του μηνύματος Του.

photo www.skaikairos.gr

 

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image