ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σαν εσωτεριστές ενδιαφερόμαστε για τις λυτρωτικές διαδικασίες στον πλανήτη μας, είτε σε ατομικό ή ομαδικό ή πλανητικό επίπεδο. Αντιλαμβανόμαστε το κενό στη δική μας ζωή και γύρω μας στο περιβάλλον. Είναι δύσκολο όταν βγάζουμε τη διάγνωση ή συλλογιζόμαστε πάνω στην έννοια της υγείας και της ασθένειας να διαχωρίσουμε τελείως τους καρμικούς καθοριστικούς παράγοντες μεταξύ του ατόμου της ομάδας και του πλανήτη. Οι τρεις αυτές επιδράσεις είναι γνωστές ως <<Ο Αρχαίος Νόμος της Συμμετοχής στο Κακό>>.

Αυτές οι περιοχές φυσικών ή και ψυχολογικών σφαλμάτων τόσο σε προσωπικό ή πλανητικό επίπεδο προκαλούν πόνο και αποχωρισμό. Σαν ένα μέρος από τη θεραπευτική διαδικασία, αντιλαμβανόμαστε το κενό αυτό και τους ενεργειακούς φραγμούς που εμποδίζουν την ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα σε όλο το σώμα.

Σε ατομικό επίπεδο οι φραγμοί αυτοί μπορεί να γίνουν αντιληπτοί στο φυσικό επίπεδο, όπως στην περίπτωση της αρθρίτιδας ή της ηπατικής συμφόρησης που προκαλείται από παρεμπόδιση των ενεργειών που βρίσκονται κάτω από το διάφραγμα, να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στα κέντρα πάνω από το διάφραγμα.

Ανάλογη είναι και η εικόνα στο πλανητικό επίπεδο, στο οποίο διακρίνουμε εστίες συμφόρησης και προστριβής όπου έχει συσσωρευτεί ο πλούτος και περιοχές έντονης ανέχειας και πείνας όπου υπάρχει ανεπαρκής ενέργεια, ενώ έντονο είναι το κενό ανάμεσα στις δύο αυτές εκδηλώσεις στην υδρόγειο. Οι πλανητικές λοιπόν συνθήκες αντανακλούν απλά την ατομική κατάσταση του ανθρώπου.

photo ipaper

Συνεχίζεται …

Στο επόμενο, ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ

 

Judy Jacka – Στερώπις

Μετάφραση ομιλίας

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.