ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΕΚΠΕΜΦΘΗΚΕ

 

Η ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΕΚΠΕΜΦΘΗΚΕ

 

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η κλήση για να προετοιμαστούμε για την επανεμφάνιση του Χριστού εκπέμφθηκε. Η κλήση για τη σωτηρία του κόσμου διασαλπίσθηκε και σήμερα παντού στο κόσμο συγκεντρώνονται οι άνθρωποι πνευματικών αντιλήψεων.

Δεν πρόκειται για συγκέντρωση επί του φυσικού πεδίου, αλλά για ένα βαθιάς σημασίας πνευματικό γεγονός.

Η ανθρωπότητα ατενίζει προς δύο κατευθύνσεις:

Προς την ερημωθείσα Γη μας και προς τις γεμάτες αγωνία καρδιές των ανθρώπων. Ατενίζει επίσης και προς τον Τόπο, από τον οποίο θα έλθει ο Χριστός.

Σε κάθε χώρα η ανθρωπότητα αναμένει τον Ερχόμενο, ανεξάρτητα πως Τον ονομάζει.

Η δεύτερη έλευση επίκειται και από τα χείλη των μαθητών και πνευματικώς σκεπτόμενων ανδρών και γυναικών εκπέμπεται η φωνή :

“Το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη, ας εκπληρώσουν τον σκοπό του Ερχόμενου”.

Οι λέξεις αυτές είναι μία αφιέρωση, μία αίτηση, μία δήλωση πίστης και μία πρόκληση προς τον Αβατάρ, τον Χριστό, ο Οποίος στον υψηλό Του Τόπο περιμένει μέχρις ότου η φωνή να γίνει αρκετά διαυγής για να εξασφαλίσει την εμφάνισή Του.

Ένα πράγμα πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας. Δεν πρόκειται να καθορίσουμε την χρονολογία της εμφάνισης του Χριστού ή να περιμένουμε κάποια θεαματική βοήθεια ή περίεργα φαινόμενα. Εάν το έργο εκτελεστεί όπως απαιτείται, θα έλθει κατά την ορισθείσα εποχή.

Το έργο μας περιορίζεται στο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και, σε όσο το δυνατόν ευρεία κλίμακα, για να εμπεδώσουμε ορθές ανθρώπινες σχέσεις, διότι από τη δική μας εργασία εξαρτάται η έλευσή Του.

Αυτό θα απαιτήσει θυσίες, κατανόηση και βαθιά αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Θ’ απαιτήσει επίσης νοημοσύνη και σύνεση και πρακτική αντίληψη των παγκόσμιων υποθέσεων.

Όσο προχωρεί το έργο και αναπτύσσεται η καλή θέληση, ο Χριστός και οι μαθητές Του θα έρχονται πλησιέστερα προς την ανθρωπότητα. Ατενίζουμε προς το μέλλον.

Η προσταγή του Κυρίου εκπέμφθηκε. Ο Χριστός είναι έτοιμος και με προσοχή περιμένει την αίτηση των ανθρώπων. Η αίτηση αυτή εκπέμπεται κι ανέρχεται καθημερινά και “η ώρα υμείς ου δοκείτε, θέλει έλθει”.

 

Πηγή Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo The Secret Real Truth

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image