ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΟΤΑΝΑ

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

lifehub-anthropos-filosofia-62

 

ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

 

Αλλά δεν πρέπει να απορροφηθούμε πολύ στην πρανική δραστηριότητα των λουλουδιών, που αιχμαλωτίζει την ενέργεια του ήλιου, μια λειτουργία της έκτης ακτίνας.

Πράγματι αυτή δεν είναι η πρωταρχική εσωτερική υπηρεσία του φυτού στον κόσμο. Μάλλον είναι ο μετασχηματισμός της γης (π.χ. της ορυκτής ύλης) σε νερό, έτσι που αυτό να μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλα βασίλεια του πλανήτη μας. Αυτή η μεταβίβαση προκαλείται από την πολύ εξελιγμένη χρήση της ενέργειας του μαγνητισμού.

Εμείς, σαν ζώα ανταποκρινόμαστε σε αυτό, χρησιμοποιώντας το μέσω του φαγητού και σαν ανθρώπινα όντα (χρησιμοποιώντας την ικανότητα του νου μας) μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν αλτήρα στην έμπνευση (από τη δύναμη της ομορφιάς του), μια επιστημονική χρήση του με τη μορφή φαρμάκων (μαγνητική έλξη του αρώματός του) και η χρήση του επίσης στη συνειδητά κατευθυνόμενη θεραπεία δια του χρώματος. Αυτή η μαγνητική δύναμη είναι η τιθάσευση της ενέργειας της αγάπης – της δεύτερης ακτίνας.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε – και αυτό μπορεί να σοκάρει μερικούς από σας – είναι ότι 50% του πλανητικού πράνα που περιβάλλει τον πλανήτη μας είναι αποκλειστικό προϊόν αποδέσμευσης από τα λουλούδια και ότι πρακτικά όλη η σημερινή χρήση του πράνα γίνεται μέσω του φυτικού βασιλείου. Η ζωή μας πραγματικά εξαρτάται από τα φυτά. Ότι συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο σαν αποτέλεσμα της απερίσκεπτης λεηλασίας και καταστροφής των άγριων περιοχών, λιβαδιών και των φρακτών από θάμνους σε όλη τη δύση για μαζικές σοδειές δημητριακών, τα καταλαβαίνει ο καθένας.

Το φυτικό βασίλειο διαιρείται πνευματικά σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με την ακτινική επιρροή :

Ακτίνα II

Φαίνεται πως εκδηλώνεται μέσω των εξελικτικά πιο εξελιγμένων μορφών – λουλουδιών, βοτάνων και δημητριακών.

Ακτίνα IV

Φαίνεται πως εμφανίζεται μέσα από τα πολλά είδη χόρτων.

Ακτίνα VI

Δρα μέσω δέντρων, θάμνων και χαμόδεντρων.

Τα φυτικά γιατρικά παίρνονται κι από τις τρεις αυτές ομάδες. Είναι μια τεχνική λεπτομέρεια, αλλά με κάθε συνταγή που χορηγείται σε ένα ασθενή χρησιμοποιείται μια ή περισσότερες από τις κατηγορίες – μια έκφραση της ειδικής έλλειψης αυτής της ενέργειας κάπου στο σώμα όπου η αρρώστια έχει εκδηλωθεί.

Θυμηθείτε ότι :

  • Η Ακτίνα II στο φυτικό βασίλειο είναι μαγνητική ενέργεια. Αυτή είναι η ενέργεια του πράνα. Είναι η ενέργεια του αιθερικού σώματος.
  • Η Ακτίνα IV είναι η ενέργεια της αρμονία ανάμεσα στη μορφή και στο χρώμα – ζωή.
  • Η Ακτίνα VI είναι η ενέργεια της ανάπτυξης και της έκφρασης.

Και τελικά και οι τρεις ακτίνες μαζί αποκαλύπτουν από κοινού την ενέργεια της ακτινοβολίας (μέσα από αρώματα). Και όταν ο θεραπευτής περιποιείται έναν ασθενή οφείλει να παρατηρεί ποιες από τις ιδιότητες χρειάζονται διέγερση ή εφησυχασμό ή εξισορρόπηση – τότε γνωρίζει ποια κατηγορία φυτών θα του ταιριάζει και θα έχει μια ιδέα γύρω από τις ποσότητες που απαιτούνται.

photo manifestationpsychology.com

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Άλαν Ν. Χόπκινς – Beacon

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο