Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

 

FOTINI

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινάμε με ένα μικρό αρθράκι, τροφή για σκέψη και προβληματισμό που όμως θα έχει πρακτική σημασία και εφαρμογή στην καθημερινότητά μας, επιθυμώ γιατί πιστεύω ολόψυχα στην ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ότι αυτό που πιστεύουμε, αυτό και πρέπει να ζούμε και να δημιουργούμε ως προσωπική μας πραγματικότητα, γιατί μόνο έτσι θα είμαστε εν ειρήνη με τον Εαυτό μας, γεγονός που πιστεύω πως είναι το ζητούμενο για όλους.

Αν είναι πράγματι και το δικό σας θα χαρώ να κάνουμε τη στήλη μας διαδραστική και να συζητάμε με σχόλια κι παρατηρήσεις, τι αποκομίσαμε από την εφαρμογή σε εβδομαδιαία βάση της <<συμβουλής της εβδομάδας>> και φυσικά αν συμφωνούμε, πού και πού όχι.

 

Xρήμα, όλοι το θέλουμε όλοι το ζητάμε, σαν την πολύφερνη νύφη που της τάζουν πολλούς γαμπρούς. ποιος θα την πάρει, ποιόν θα διαλέξει. Στα προηγούμενα χρόνια έχω ακούσει και έχω κάνει χιλιάδες συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, στα πλαίσια της πνευματικής αναζήτησης, διότι οι πνευματικές συζητήσεις καταλήγουν και αυτές πού αλλού, στο θέμα των ημερών, αιώνα, οριακού σημείου στην αλλαγή των εποχών, δηλαδή στο ΧΡΗΜΑ.

Έχω γράψει ένα άρθρο περί της χρήσης του χρήματος ως μέσω αποδυνάμωσης των ανθρώπων και πριν από λίγο έξυνα τρία ξυστά γιατί χρειαζόμουν κάποια χρήματα.

 

Συμπέρασμα για την απαρχή της εβδομάδας :

Αναγνωρίζω τον Εαυτό μου ως την πηγή κάθε αφθονίας , όπως αναγνωρίζω και καθένα από όλους τους άλλους το ίδιο, αναγνωρίζω ότι όλοι είμαστε άφθονες υπάρξεις, μία εκδήλωση της οποίας είναι το χρήμα, ως προϊόν συμφωνίας συναλλαγής στον Πλανήτη Γη το έτος 2014 και μόνο, αναγνωρίζω ότι ως μία από τις δυνάμεις στον Πλανήτη αυτή τη στιγμή μου παρέχει τη δυνατότητα της μετακίνησης, της ελευθερίας και της απόλαυσης κάποιων αγαθών, κάποιων βασικών κάποιων όχι τόσο βασικών.

Αναγνωρίζω ότι η ενέργεια της αφθονίας είναι άλλο πράγμα από το χρήμα και είναι απόρροια της συνειδητοποίησης του ποια είμαι και πώς λειτουργώ σύμφωνα με αυτήν την συνειδητοποίηση.

Αναγνωρίζω τον Εαυτό μου ως Αγάπη, Νοημοσύνη και Θέληση και ως τέτοια ύπαρξη δεν υποδουλώνομαι σε καμία δύναμη΄, όπως και να ονοματίζεται αυτή, διότι γνωρίζω ότι ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!