ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ

lifehub-tong-ren-6

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ

 

Ομαδικές Θεραπείες με
τους Θεραπευτικούς Κώδικες 

Στις 27 Ιουνίου, θα δοθούν θεραπείες στο σύστημα Θεραπείας Των Θεμελιωδών Ζητημάτων
όπως περιγράφονται στο βιβλίο «Αυτοθεραπεία σε 6 λεπτά – The Healing Code».
Αυτές είναι:
Αγάπη, Χαρά, Γαλήνη

Οι συγκεκριμένοι κώδικες που θα δοθούν, προκύπτουν από τη συγκέντρωση όλης της ενέργειας της ομάδας προσφέροντας ύψιστη θεραπεία στο κάθε ζήτημα

Η ανακάλυψη που άλλαξε τα πάντα

Το 2001 μετά από 12 χρόνια αναζήτησης ο Dr. Alex Loyd  εμπνεύστηκε, την τεχνική που ονομάζουμε Θεραπευτικοί Κώδικες. Η αιτία της αναζήτησης ήταν η κατάθλιψη της γυναίκας του που χειροτέρευε διαρκώς. Ο Άλεξ Λόιντ κατέχει διδακτορικούς τίτλους στη ψυχολογία και στην φυσικοπαθητική ιατρική.

Οι Θεραπευτικοί Κώδικες, είναι μια μέθοδος, τεχνική, που μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάθε σας στόχο, ψυχική ισορροπία, γαλήνη, επιτυχία σε όλους τους τομείς, αίσθημα πληρότητας κ.α.
Θεραπεύουν τα «ζητήματα της καρδιάς» και ο μηχανισμός του Θεραπευτικού Κώδικα είναι επαναστατικός καθώς  οι άνθρωποι που τον χρησιμοποίησαν λένε ότι η θεωρεία στην οποία βασίζεται άσκησε τεράστια επίδραση στη ζωή τους.

Υπάρχει μια μόνο πηγή όλων σχεδόν των προβλημάτων υγείας. Το στρες.
Οι θεραπευτικοί Κώδικες απομακρύνουν από το σώμα το στρες, θεραπεύοντας  την ρίζα του προβλήματος και όχι απλώς τα συμπτώματα και μάλιστα με μόνιμα αποτελέσματα.
Το στρες προκαλούν οι λανθασμένες πεποιθήσεις του ατόμου, για τις καταστάσεις και τον εαυτό του. Αυτές οι πεποιθήσεις είναι συνήθως υποσυνείδητες και μπορεί να μην το ξέρουμε ότι τις έχουμε.

Δημιουργούνται από αυτά που ακούγαμε, από τις εμπειρίες μας  ή τις έχουμε στο DNA μας δηλαδή τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας. Αυτές οι εσφαλμένες πεποιθήσεις είναι ενσωματωμένες στις κυτταρικές μνήμες.

Με την εφαρμογή του Θεραπευτικού Κώδικα θεραπεύονται τόσο οι επιβλαβείς συχνότητες όσο και οι εσφαλμένες πεποιθήσεις που εμπεριέχονται στις κυτταρικές αναμνήσεις. Επίσης θεραπεύουν την κυτταρική μνήμη και το επιβλαβές ενεργειακό μοτίβο της. Ουσιαστικά αντιμετωπίζουμε την πηγή του προβλήματος. Όταν θεραπευτούν αυτές οι κυτταρικές μνήμες θα απαλλαγείτε από τις αρνητικές πεποιθήσεις και από τα καταστροφικά συναισθήματα όπως ο θυμός, η απογοήτευση, η πικρία, η ενοχή, η απελπισία κ.α , που προκαλούνται από αυτές.

Οι Θεραπευτικοί Κώδικες εξαλείφουν αυτή τη στρεσογόνα  πηγή, όπως δείχνουν οι βασικές ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις.  Χρησιμοποιούν την ενέργεια για να απομακρύνουν  άγνωστα και αφανή πράγματα που προκαλούν βλάβη, ζημιά, δυσαρμονία, ασθένεια στους ανθρώπους. Ενεργοποιούν ένα φυσικό μηχανισμό στο σώμα μέσω της βιοενέργειας για να απομακρύνουν την αρρώστια από το σώμα.

Όπως οι τρεις κατηγορίες των αναστολέων, Απροθυμία Συγχώρεσης , Επιβλαβείς Ενέργειες και Εσφαλμένες Πεποιθήσεις, μας βοηθούν να αποβάλουμε τα ¨σκουπίδια¨ από τη ζωή μας έτσι και οι εννέα Θεμελιώδεις Κατηγορίες μας βοηθούν τα σπείρουμε μέσα μας του σπόρους της ζωής , της υγείας και της ευημερίας.
Καθεμία από τη θεμελιώδεις Κατηγορίες εστιάζει σε μια θετική ιδιότητα που πρέπει να καλλιεργήσουμε, σε μια αντίθετη καταστροφική ιδιότητα καθώς και στα αρνητικά συναισθήματα και τις εσφαλμένες πεποιθήσεις. Αντιστοιχεί επίσης σε ένα σύστημα του σώματος.

Ο λόγος δημιουργίας της ομαδικής θεραπείας είναι η  τεράστια δυναμική της ενωμένης, συντονισμένης κατευθυνόμενης ενέργειας που κάνει την ομαδική θεραπεία πολύ πιο έντονη και πολύ πιο αποτελεσματική από την ατομική συνεδρία.

Στο συγκεκριμένο θεραπευτικό σεμινάριο θα δοθούν και κώδικες που αφορούν ψυχικά τραύματα τα οποία έχουν χτίσει το σύστημα πεποιθήσεων μας και μας εμποδίζουν να βιώνουμε την αγάπη, τη χαρά, τη γαλήνη.

Θα δοθεί επίσης κώδικας για κάποιο προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί και αφορά οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας.

Την ομαδική θεραπεία με τους Θεραπευτικούς Κώδικες θα συντονίσει η Δήμητρα Μακρυγιάννη, Σπουδάστρια ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ολιστική Θεραπεύτρια.

Κόστος συμμετοχής 90 ευρώ.

Παρακαλούμε επικοινωνείστε στο 6972944137 ή στο 22990 49556 για να δηλώσετε συμμετοχή

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου :
Πύρινος Κόσμος, Ιπποκράτους 16 – Αθήνα
Ώρες Σεμιναρίου 10:00 – 18:00

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!