ΑΡΘΡΑ

ΙΟΛΙΤΗΣ, ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ, ΚΙΤΡΙΝΗΣ, ΚΟΥΝΖΙΤΗΣ – ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ιολίτης

Βοηθάει στην εργασία με το τσάκρα του τρίτου ματιού. Βοηθά στο άνοιγμα και στην ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων, ενθαρρύνει την ψυχική εξερεύνηση και την περιέργεια και καθοδηγεί στην ψυχική ανάπτυξη. Δυναμώνει το φυσικό σώμα και φέρνει την άνευ όρων αγάπη.

Κεχριμπάρι

Γειώνει και σταθεροποιεί. Θεραπευτικός παράγων. Δρα ως φίλτρο. Ακτινοβολεί φως και θερμότητα. Ιδανικό για μασάζ κατά του στρες. Πολύ δυνατό για οποιαδήποτε θεραπεία, αλλά κυρίως για θεραπεία ασθενειών του λάρυγγα και μολύνσεων των πνευμόνων και του αναπνευστικού.

Στην αρχαιότητα θρυμματιζόταν και ανακατευόταν με μέλι και έλαιο τριαντάφυλλου και φτιαχνόταν θεραπευτική κρέμα για διάφορες ασθένειες. Θέλει προσοχή στην χρήση του!

Κιτρίνης

Ευδιαθεσία, έλεγχος των συναισθημάτων, καθαρή σκέψη. Υπερνικά τα νοητικά μπλοκαρίσματα.

Κουνζίτης

Η μεγάλη περιεκτικότητα σε λίθιο, εξισορροπεί το συγκινησιακό και το νοητικό σώμα. Ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς.

 

Παρα Κελσος

photo www.geo.auth.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image