ΟΜΑΔΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ

lifehub-mpakratsaΟνομάζομαι Ιωάννα Μπακρατσά, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας. Σπούδασα μετάφραση και διερμηνεία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Τα τελευταία 17 χρόνια ζω στην Αθήνα με το σύζυγό μου Παναγιώτη Μοναχό και το γιo μας.
Είμαι εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια. Στόχος μου είναι να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους, ώστε να συνδεθούν με τον πυρήνα τους. Πάντα ένιωθα έλξη για το φαινόμενο της μεταμόρφωσης, όπως στη νύμφη που ξαφνικά γίνεται πεταλούδα. Το πάθος μου για τη μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης, προκειμένου να μπορούμε να δημιουργούμε μαγεία στη ζωή μας, με οδήγησε στη διδασκαλία του ThetaHealing. Νιώθω μεγάλη χαρά όταν βλέπω τους ανθρώπους να φεύγουν πιο δυνατοί, με νέα εφόδια και υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
Το εσωτερικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και από τότε ασχολήθηκα με διάφορες μορφές φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών. Ξεκινώντας, η επαφή με το Ρέικι μου έδωσε τη δυνατότητα να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και γύρω μας. Η σύντομη, μα εποικοδομητική ενασχόλησή μου με το Tai Chi και το Qi Gong ενδυνάμωσαν και διεύρυναν αυτήν την αντίληψη.
Στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη μελέτη βιβλίων ψυχολογίας και παιδοψυχολογίας, μιας και είχα την ανάγκη να κατανοήσω την βαθύτερη υπόσταση της ανθρώπινης ψυχής. Το EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) συνδυάζοντας τη θεωρία του βελονισμού με στοιχεία του Νευρογλωσικού Προγραμματισμού, άνοιξε μια νέα διάσταση στο τρόπο θεραπείας που γνώριζα μέχρι τότε.
Επειδή πάντοτε ένιωθα ότι η σωματική εργασία (body work) είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης θεραπείας, εκπαιδεύτηκα στο Chi Nei Chang Abdominal Massage, μια κινέζικη τεχνική μάλαξης που επικεντρώνεται στην κοιλιακή χώρα και αποκαθιστά την ανισορροπία των εσωτερικών οργάνων.
Tο ThetaHealing, ήταν η μέθοδος εκείνη που με βοήθησε να εισχωρήσω σε θέματα που ούτε υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν, αφού βρισκόταν σε υποσυνείδητο επίπεδο και συνδέονταν ακόμη και με τους προγόνους μου. Τότε ήταν που αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως θεραπεύτρια της μεθόδου (ThetaHealing Practitioner). Κατά τη διάρκεια της δικής μου εσωτερικής αναζήτησης διαπίστωσα ότι είχα την ικανότητα να βοηθάω και άλλα άτομα να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να διαμορφώνουν τη ζωή τους με χαρά και πληρότητα. Έτσι αποφάσισα να γίνω εκπαιδεύτρια (ThetaHealing Instructor), για να μάθω αυτήν την εξαιρετική τεχνική σε όσο περισσότερα άτομο μπορώ, ώστε όλοι να εξελίξουν το δυναμικό που έχουν μέσα τους και να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω πραγματοποιήσει συνολικά 50 εκπαιδεύσεις διαφόρων επιπέδων της μεθόδου.
Μετά το ThetaHealing, εκπαιδεύτηκα στην Υπνοθεραπεία. Ο συνδυασμός αυτών των δύο θεραπευτικών μεθόδων μου άνοιξαν νέα μονοπάτια βιωμάτων και γνώσεων, κατανοώντας ακόμη βαθύτερα τη λειτουργία του υποσυνείδητου και τη δύναμη της σκέψης μας.
Φυσικά το ταξίδι μου στον κόσμο του ThetaHealing συνεχίζεται αδιάκοπα, τόσο για τη δική μου βελτίωση, όσο και για να μπορώ να μεταφέρω τη γνώση όλων των επιπέδων της μεθόδου.

Η εκπαίδευσή μου στο ThetaHealing
• Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Game of Life.
Από τις 25 Αυγούστου 2014, θα διδάσκω και τα ακόλουθα επίπεδα:
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout,
Family Ties,
Dig Deeper.
• Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια ThetaHealing από το THInK:
Basic DNA,
Advanced DNA,
Manifesting & Abundance,
Intuitive Anatomy,
Disease & Disorders,
World Relations,
DNA3,
Rainbow Children,
Game of Life,
RHYTHM to a perfect weight,
Soul Mate,
7 Planes of Existence,
Animal Class,
Plant Class,
Crystal Layout.
Η εκπαίδευσή μου γενικά:
• Access Bars Facilitator.
• Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια E.F.T. (AAMET Certified).
• Υπνοθεραπεύτρια Προχωρημένου Επιπέδου.
• Θεραπευτικό Μασάζ Εσωτερικών Οργάνων (Chi Nei Tsang).
• Θεραπεύτρια Ρέικι 3ου βαθμού και Καρούνα Ρέικι.

E-mail: ioanna@thetahealinghellas.gr
Τηλέφωνο: +30 6937 067 936
Skype: ioanna.bakratsa2

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!