ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΣ, ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΑΔΙ

 

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΣ, ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΑΔΙ

 

Το ερωτικό πετράδι της Αφροδίτης Αγάπη, πίστη, φιλία, πνευματική εναρμόνιση. Ο Λάπις είναι ερωτικό πετράδι και συνδέεται με την Αφροδίτη.

Λόγο του όμορφου μπλε χρώματος του που ηρεμεί και γαληνεύει, είναι κατάλληλος για να διατήρηση την πίστη σε ένα δεσμό η να συνδυάσει τον έρωτα με μια αληθινή πνευματική αγάπη. Επίσης ελκύει νέους φίλους και εξασφαλίζει την αγάπη των παλιών. Αυξάνει τις διανοητικές ικανότητες και την αυτοπεποίθηση. Το χρώμα του είναι σκούρο μπλε με χρυσές κηλίδες.

ΥΓΕΙΑ : Καταπολεμά τις παθήσεις του αίματος, της σπλήνας, της καρδιάς, και του δέρματος. Επίσης, προστατεύει από την επιληψία και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Ηρεμεί τα τεντωμένα νεύρα και χαρίζει ήσυχο και βαθύ ύπνο. Καλός για συμφορήσεις του λαιμού.

Μεγάλο βοήθημα για οιδήματα, τσιμπήματα, φλεγμονές, εξανθήματα. Για κατάθλιψη και νευρικούς πονοκεφάλους. Για πυρετό, υπέρταση και επώδυνη έμμηνο ρύση. Αν το βάλουμε για λίγο στο ζεστό νερό (όχι καυτό), μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το νερό για να ανακουφίζουμε τα κουρασμένα μάτια. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο το λαζουρίτη για να ανακουφίσουμε κάποιο πρήξιμο η μελανιά.

Φέρνει ζωτικότητα και γενικά χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα. Ενδυναμώνει το λυμφατικό σύστημα, τον κωνοειδή αδένα, και τον θυμοειδή, ενώ η επίδραση της είναι ευεργετική σε περιπτώσεις ασθενειών σπλήνας, πνευμόνων, ανοσοποιητικού.

Ο Λαζουλίτης θεωρείτε μια από τις καλύτερες προστασίες για την βασκανία και συχνά το φορούν στα παιδιά για να αποφεύγουν τόσο το μάτιασμα όσο και τα ατυχήματα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ : Αυξάνει την επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό. Εμπνέει ανώτερη δημιουργική έκφραση και φώτιση. Ενσταλάζει ανώτερο ιδεαλισμό, συντροφικότητα και συνεργασία. Βοηθά τον ανώτερο εαυτό να κατανοήσει την αθανασία.

Ο Λαζουρίτης είναι συνδεδεμένος με την ειλικρίνεια, την ευρύτητα αντιλήψεων, την εσωτερική δύναμη, την αγάπη, την αγνότητα, τη διαίσθηση, την αίσθηση θαύματος και μυστηρίου, τη θετική μαγεία, την πίστη στον εαυτό μας, την αρρενωπότητα, την εκδήλωση, τη μυστηριακή εκτίμηση, τις ψυχικές ικανότητες και τη γαλήνη. Ο λίθος αυτός θεωρείται επίσης ότι ενδυναμώνει το σώμα και το πνεύμα.

Ο Λαζουρίτης μας επιτρέπει να ρυθμίζουμε την εσωτερική μας δύναμη ενώ εξαγνίζουμε το πνεύμα και τις σκέψεις μας. Μας βοηθά επίσης να επικοινωνήσουμε με τους προστάτες του πνεύματός μας. Βοηθά στην προσέγγιση των μυστικών που εμπεριέχονται στα ιερά κείμενα, η στις γνώσεις του εσωτερισμού γενικότερα. Καλή πέτρα για τους ντροπαλούς, τους εσωστρεφείς και για άσους υποφέρουν από κατάθλιψη.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ : Είναι μαλακό πετράδι, και μπορεί να θρυμματιστεί εύκολα, για αυτό μην το αποφεύγετε να το φοράτε κατά την διάρκεια σκληρής χειρονακτικής εργασίας. Αποφεύγετε να το βάζετε σε νερό, επειδή μπορεί να χάσει την στιλπνότητα του.

 

Παρα Κελσος

photo www.gemstonebuzz.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image