ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ VOGEL

 

ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ VOGEL

Κρύσταλλος θεραπευτής Χαλαζίας διπλής αιχμής!

 

Οι Ράβδοι Βόγκελ έχουν πάρει την ονομασία τους από τον Μαρσέλ Βόγκελ, βάσει των ευρημάτων και διδαχών του οποίου δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος κοπής των χαλαζιών. Πρόκειται για μία κοπή των εδρών στο χέρι, με φοβερή ακρίβεια, από την οποία δημιουργείται μία ειδική ράβδος διπλής αιχμής. Η δεκτική αιχμή του κόβεται ούτως ώστε να δημιουργεί μία γωνία 51 μοιρών, 51΄ και 51΄΄, όπως οι γωνίες της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Η γωνία της αιχμής πομπού είναι πιο έντονη, ενώ οι πλευρές της ράβδου είναι από τέσσερις και πάνω.

Συμβολικά η δυναμική αυτής της κοπής Χαλαζία είναι σαν το εξάρτημα επιτάχυνσης των διαστημοπλοίων!

Η ιστορία του ξεκινά από την Ατλαντίδα, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, σε θεραπείες και τελετουργίες! Διευκολύνει στην επέκταση της συνειδητότητας, χαρίζει ενέργεια και δύναμη όπου και όπως κι αν χρησιμοποιηθεί, καθώς βοηθάει στον ενεργειακό καθαρισμό ακόμα και των υπόλοιπων κρυστάλλων, λίθων, ορυκτών…

Ο χαλαζίας έχει την αξιοθαύμαστη ικανότητα να εκπέμπει την ενέργεια του σε όλες τις συχνότητες των χρωμάτων και μας διδάσκει πως να δονούμε τα τσάκρα μας ταυτόχρονα παραμένοντας σε τέλεια εναρμόνιση με το φως!
Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και φέρνει ισορροπία σε όλα τα επίπεδα! Περιέχει τις ιδιότητες και των πέντε στοιχείων!

Οι Ράβδοι Βόγκελ έχουν ισχυρή θεραπευτική δράση με υψηλές και αγνές δονήσεις.

Με την κατάλληλη χρήση της ράβδου από έναν εξειδικευμένο θεραπευτή μπορούν να απομακρυνθούν διαφόρων ειδών παθήσεις και δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Οι Ράβδοι Βόγκελ εξαιτίας του ειδικού σχεδιασμού τους και της έντονα εστιασμένης ενέργειάς τους, είναι καλό να χρησιμοποιούνται μόνο από εξειδικευμένους θεραπευτές ή από άτομα που έχουν προηγουμένως λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χρήση τους. Ο τρόπος χειρισμού τους και ο προγραμματισμός τους χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια
Πλανητικές επιδράσεις – Ήλιος, Σελήνη

photo http://crystalinehealing.blogspot.gr/

 

Παρα

Κελσος

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.