ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ότι γνωρίζουμε αυτή την εποχή είναι ότι ο Χριστός θα συνενώσει εντός Του και θα συγχωνεύσει τρεις αρχές ή στοιχεία της θεότητας.

Όταν θα εμφανισθεί, το φως που αείποτε υπήρχε θα γίνει ορατό, η αγάπη που ουδέποτε καταπαύει, θα γίνει αντιληπτή και η βαθιά κρυμμένη ακτινοβολία θα έρθει σε ύπαρξη. Θα έχουμε τότε ένα νέο κόσμο, κόσμο ο οποίος θα εκφράζει το φως, την αγάπη και τη γνώση του Θεού, μέσω προοδευτικής αποκάλυψης.

Η ωραιότητα της σύνθεσης αυτής και το θαύμα της παρουσιαζόμενης ευκαιρίας, πρέπει να γίνουν καταφανή σε όλους μας.

Μεγάλες δυνάμεις, υπό ισχυρή πνευματική ηγεσία, είναι έτοιμες να κατέλθουν στον κόσμο αυτό, όπου επικρατούν χάος, σύγχυση, πνευματικές εφέσεις, ελπίδες και αμηχανία. Οι ομάδες αυτές είναι έτοιμες προς συγκέντρωση και διανομή δια της Ιεραρχίας και η Ιεραρχία, υπό του Μεγάλου Ηγέτη της του Χριστού, βρίσκεται πλησιέστερα προς την ανθρωπότητα, όσο ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία.

Τα μέλη του Νέου Ομίλου Εξυπηρετητών του Κόσμου βρίσκονται σ’ επιφυλακή σε κάθε χώρα του κόσμου, έτοιμα να πάρουν οδηγίες, ενωμένα στις ιδέες τους, στις ανθρωπιστικές επιδιώξεις τους, στην ευαισθησία τους προς τις πνευματικές επιρροές, στον ενιαίο υποκειμενικό σκοπό, στην αγάπη τους προς τους συνανθρώπους τους, στην ανιδιοτελή υπηρεσία.

Οι άντρες και γυναίκες καλής θέλησης υπάρχουν επίσης παντού, έτοιμοι να καθοδηγηθούν προς εποικοδομητική δράση και να γίνουν τα όργανα, που σιγά-σιγά εξασκούνται και εκπαιδεύονται για την εμπέδωση εκείνου, το οποίο ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά πριν, των ορθών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, από τα ανώτατο πνευματικό Ον επάνω στον πλανήτη μας και  διερχόμενο από τάξεις πνευματικών ομίλων και φωτισμένων ανθρώπων, που σκέπτονται και αγαπούν, κυκλοφορεί το ρεύμα της νέας ζωής.

Το Σχέδιο είναι έτοιμο προς άμεση εφαρμογή και νοήμονα εκτέλεση. Οι εργάτες υπάρχουν και η δύναμη που χρειάζεται για την εργασία είναι ανάλογη προς την υφιστάμενη ανάγκη.

Η Ιεραρχία και ο Χριστός είναι έτοιμοι να κάνουν την εμφάνιση Τους και να παράσχουν την απόδειξη της πραγματικότητας.

 

Πηγή Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo www.liakonews.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image