ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Σε καθέναν από τους Σταυρούς των Ουρανών υπάρχει ένα ζώδιο και μία επιρροή, η οποία σε κάθε παγκόσμιο κύκλο κυριαρχεί στα άλλα τρία.

Τέτοια κυριαρχικά αποτελέσματα μεταβάλλονται αναγκαστικά όταν αλλάζει ο παγκόσμιος κύκλος, αλλά στον τωρινό κύκλο οι Δίδυμοι αποτελούν την υπέρτατη επίδραση μέσα στην τετραπλή επιρροή του Μεταβλητού Σταυρού.

Ο κύριος αντικειμενικός σκοπός των τεσσάρων αυτών ενεργειών είναι να προκαλούν εκείνη τη συνεχή ροή και περιοδική μεταβολή στο χρόνο και το χώρο, που θα εξασφαλίσουν ένα επαρκές πεδίο εμπειρίας για την ανέλιξη της Χριστικής ζωής και συνείδησης.

Μπορούμε λοιπόν ν’ αναγνωρίσουμε τα παρακάτω γεγονότα αναφορικά με τον Μεταβλητό Σταυρό:

Δίδυμοι – Είναι η δύναμη που αποφέρει τις αναγκαίες μεταβολές για την ανέλιξη της Χριστικής συνείδησης σε κάθε ιδιαίτερο σημείο του χρόνου και του χώρου. Είναι πάντα συμβατή με την απαίτηση.

Παρθένος – Είναι η δύναμη που γαλουχεί την καθαυτή ουσία, η οποία υπόκειται στις εννέα κυκλικές μεταβολές της περιόδου της κοσμικής κυοφορίας. Ανατρέφει και προφυλάσσει την εμβρυώδη Χριστική ζωή, προετοιμάζοντας τη θεία ενσάρκωση.

Τοξότης – Είναι η ενεργητική δραστηριότητα της ζωικής δύναμης που εκδηλώνεται στον έκτο μήνα, όταν οι τρεις όψεις της μορφικής φύσης και οι τρεις όψεις της ψυχής ολοκληρώνονται και λειτουργούν. Είναι αυτή η ολοκλήρωση που καθιστά μερικές φορές τόσο κρίσιμο τον έκτο μήνα της φυσικής ανθρώπινης κύησης.

Ιχθείς – Είναι η ζωική έκφραση και η ενεργός εμφάνιση της Χριστικής συνείδησης στη μορφή. Είναι ακόμη η ενεργητική εμφάνιση (συμβολικά) ενός παγκόσμιου σωτήρα.

Ο Μεταβλητός Σταυρός προκαλεί εκείνες τις συνθήκες που θα δημιουργήσουν μεγάλες περιόδους αλλαγής στη ζωή του πλανήτη ή ενός ανθρώπινου όντος. Σ’ αυτό παίζει ρόλο ο Ερμής, ο εξωτερικός κυβερνήτης των Διδύμων.

Ο βασικός τόνος του ζωδίου είναι:

Αναγνωρίζω τον άλλο μου εαυτό και στην ελάττωση εκείνου του εαυτού αναπτύσσομαι και λάμπω”

 

Χρησιμοποιείται ως σπερματική σκέψη στο διαλογισμό της Πανσελήνου που θα γίνει στις 9/6 και ώρα 16:10.

 

ΠΗΓΗ – Εσωτέρα Αστρολογία “Alice Bailey”

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo ζωδια

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.