ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – H EΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Πίσω από τις έννοιες της υφιστάμενης σχέσης σε χρόνο και χώρο, ανάμεσα στους αστερισμούς της Μεγάλης Άρκτου, των Πλειάδων και τον ήλιο Σείριο με το ηλιακό μας σύστημα, υπάρχει μία απέραντη σειρά αλληλοσυμπλεκόμενων τριγώνων μεταξύ των άστρων, που απαρτίζουν ενδόμυχα αυτούς τους αστερισμούς και του ηλιακού μας συστήματος.

Έχουμε συνεπώς μία σχέση ανάμεσα:

  • Στα επτά άστρα που απαρτίζουν τη Μεγάλη Άρκτο.
  • Στα επτά άστρα που απαρτίζουν τις Πλειάδες, οι οποίες μερικές φορές αποκαλούνται επτά ΄΄αδελφές΄΄ ή ΄΄σύζυγοι΄΄ των Ζωών που εμψυχώνουν τη Μεγάλη Άρκτο.
  • Στον ήλιο Σείριο.

Μελετώντας λοιπόν αυτά τα τρίγωνα θα θέσουμε (για την κατανόησή μας) ορισμένους κανόνες, οι οποίοι υπό το Νόμο της Αναλογίας, θα μας διευκολύνουν.

Όλα τα μελετούμενα τρίγωνα θα θεωρηθεί ότι εκφράζουν:

  • Μία κύρια ρυθμιστική ενέργεια που παράγει εκδήλωση. Αυτή αντιστοιχεί στην όψη της Ενάδας.
  • Μία δευτερεύουσα εξειδικεύουσα ενέργεια που παράγει συνείδηση. Αυτή αντιστοιχεί στην όψη Εγώ ή Ψυχή.
  • Μία μικρότερη έκφραση δύναμης που παράγει απτότητα. Αυτή αντιστοιχεί στην όψη της Προσωπικότητας.

Οι τρεις αυτές ενέργειες θα σχετίζονται με τις τρεις όψεις της εκδηλωμένης ζωής. Αυτές ορίσθηκαν ως Ζωή, Ποιότητα και Εμφάνιση.

Αυτές οι ενέργειες μεταβάλλονται μέσα τους. Μερικές φορές μία δευτερεύουσα ενέργεια γίνεται η κύρια ρυθμιστική και άλλες φορές η μικρότερη έκφραση έρχεται στην κορυφή και γίνεται το εξέχον χαρακτηριστικό του τριγώνου.

Τέτοια κοσμικά γεγονότα διέπονται από ένα μεγάλο Νόμο Σκοπιμότητας, που εφελκύεται από την εξελικτική διαδικασία και είναι συμπτωματικός επίσης της ζωδιακής κίνησης και των δικών της ενδότερων μαθηματικών ρυθμίσεων.

 

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo in2life

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.