ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

ΝΤΕΒΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

 

ΝΤΕΒΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΑΓΓΕΛΟΙ

Θετικό Αρνητικό
Αρσενικό Θηλυκό
Γιανγκ Γιν
Πνεύμα Ύλη
Εγγενής αγάπη Εγγενής νοημοσύνη
Αύξηση ευαισθησίας με επαφή Μείωση επαφής
Η ανθρωπότητα μαθαίνει να ελέγχει ορθά Θέλουν να ελέγχονται ορθά από την ανθρωπότητα
Ελέγχει τους ντέβας μέσω αυτοελέγχου Θέλουν να ελέγχονται ορθά
Ανάπτυξη μέσα από ενόραση Ανάπτυξη μέσα από εσωτερική ακοή, δηλαδή μέσα από τον ήχο
Εργάζεται με χρώμα και ήχο Έλεγχος των ντέβας μέσα από χρώμα και ήχο
Δεύτερη ακτίνα Αγάπη – Σοφία Τρίτη ακτίνα, ενεργός νοημοσύνη
Ανάπτυξη μέσω οραματισμού και διαλογισμού Ανάπτυξη μέσω ορθού ελέγχου

 

ΠΕΔΙΟ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΒΟΥΔΙΚΟ (ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΠΑΦΗ)

Οι εργάτες της ανθρωπότητας είναι οι ντέβας. Η ανθρωπότητα είναι οι δάσκαλοι των ντέβας. Οι ντέβας μαθαίνουν μέσω της ακοής, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τι ακούμε, τι λέμε, τι σκεπτόμαστε, διότι οι σκέψεις και οι ομιλίες παράγουν ήχο. Γι’ αυτό στη θεραπευτική πάντοτε βάζουμε μουσική.

Ο άνθρωπος ελέγχει τους ντέβα με τον αυτοέλεγχο, π.χ. ελέγχοντας τις επιθυμίες ή φοβίες μας, ελέγχουμε τους αντίστοιχους ντέβα. Επειδή η περιοχή του ηλιακού είναι δομημένη από ντεβαϊκή ύλη συγκινησιακής και επιθυμιακής υφής, οφείλουμε να ελέγχουμε τις συγκινήσεις, το θυμό, το μίσος, την οργή, τις επιθυμίες μας, διότι έτσι ελέγχουμε και τους ντέβα του αστρικού πεδίου.

Ελέγχοντας τις φοβίες μας, ελέγχουμε ταυτόχρονα και τους ντέβας του κέντρου βάσης. Αν δεν ελέγξουμε τους ντέβας θα καταλήξουμε υπηρέτες τους, δηλαδή υπηρέτες των συγκινήσεων, των επιθυμιών, του φόβου και των ορέξεών μας. Η ηχορύπανση προσελκύει χαμηλής εξέλιξης ντέβας.

Η ένταση του θυμού μας ή της αγανάκτησης μας θα προκαλέσει την αντίστοιχη ομάδα των ντέβας, η οποία θα δράσει ή με επίθεση στο αντικείμενο του θυμού μας ή της αγανάκτησής μας, ή εναντίον του θυμωμένου ή του αγανακτισμένου.

Το ψυχικό επίπεδο παρέχει προστασία στον άνθρωπο και στον ντέβα. Τα ανεξέλεγκτα ντέβα εδρεύουν στα επίπεδα που βρίσκονται κάτω από το επίπεδο της ψυχής και είναι αυτά που έρχονται σε επαφή με τα μέντιουμ και όχι οι ψυχές όπως νομίζουν.

Η εργασία της ανθρωπότητας είναι να εξελίξει τη ντεβαϊκή ύλη και μετά σε συνεργασία με τους ντέβα να εργαστεί για την εξέλιξη του περιβάλλοντος.

Κατά την ενσάρκωση τα μόνιμα άτομα κραδαίνονται και προσελκύουν την κατάλληλη ντεβαϊκή ύλη για να δομήσουν τους φορείς της προσωπικότητας. Η διαδικασία αυτή υπόκειται στον ρυθμικό παράγοντα του Κάρμα. Ειδικά εξειδικευμένοι ντέβας επιστατούν σύμφωνα με τους καρμικούς παράγοντες και σε συνεργασία με τη θέληση της ψυχής στη δόμηση του φορέα έκφρασης του ατόμου. Το σώμα της ψυχής ή εγωικός λωτός ή αιτιατό σώμα δομείται από τον Ηλιακό Άγγελο που έχει ατομικοποιηθεί όπως ο άνθρωπος αλλά παραμένει στην ντεβαϊκή γραμμή εξέλιξης. Θα μπορούσαμε την εξέλιξη να την απεικονίσουμε ως εξής :

Ο Λόγος ενός ηλιακού Συστήματος

Πρώτος λόγος το ανεκδήλωτο

Δεύτερος λόγος ο δυαδισμός (πνεύμα-ύλη)

Τρίτος λόγος δημιουργική Σοφία

Όπως αντιλαμβάνεστε ο λόγος του ηλιακού μας συστήματος έχει μία τριπλή έκφραση, δηλαδή :

1ος Λόγος, Πατήρ ή Πνεύμα ή θέληση ή Δύναμη ή Θυσία

2ος Λόγος, Συνείδηση ή Υιός ή Αγάπη ή Σοφία

3ος Λόγος, Μορφή ή Μητέρα ή Άγιο Πνεύμα ή Νοημοσύνη

 

Από τον 1ο λόγο ξεκινά το κύμα του πνεύματος.

Από τον 2ο λόγο ξεκινά η εξέλιξη της μορφής (προσωπικότητας).

Από τον 3ο λόγο ξεκινά η εξέλιξη της ύλης.

Άρα από την δεύτερη όψη του διαχωρισμού πνεύματος και ύλης ξεκινά η εξέλιξη της μορφής και της συνείδησης. Το κύμα του πνεύματος ήτοι η ενέργεια του πνεύματος φτάνει μέχρι το ανώτερο νοητικό. Οι ντέβας των κατώτερων πεδίων που ονομάζονται σεληνιακοί κύριοι, βρίσκονται στο τόξο της καθόδου φθάνοντας μέχρι το κατώτερο σημείο του ορυκτού βασιλείου, με τη φυσική τάση να κατέβουν πιο χαμηλά, όμως η δική μας ανάπτυξη τους αναγκάζει να σταματήσουν τη κάθοδο και να αρχίσουν την εξελικτική πορεία.

Μπορούμε να κατανοήσουμε τώρα πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος μας στη πνευματοποίηση της ύλης.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

photo www.youtube.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image