ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

 

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

 

Σ’ αυτό τα ζώδιο κρύβεται το όλο πρόβλημα του Νόμου της Επαναγέννησης. Η επανενσάρκωση εξυπακούεται στο εκδηλωμένο σύμπαν και είναι ένα βασικό και θεμελιώδες θέμα που υπόκειται του συστημικού παλμού.

Ο Καρκίνος επειδή σχετίζεται με τον κόσμο των αιτίων, έχει ως προς το εσωτερικό του νόημα πολλή αοριστία και μία λεπτοφυή ασάφεια.

Το όλο θέμα της επαναγέννησης κατανοήθηκε προς το παρόν ελάχιστα. Η σύγχρονη παρουσίασή του και η έμφαση που δόθηκε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, διαστρέβλωσε το πλατύ ρεύμα του θέματος και αγνόησε την αληθινή έννοια της διαδικασίας.

Εξετάζοντας το ζήτημα, θα προέκυπτε, ότι προς το παρόν, μόνο δύο κανόνες ισχύουν σε σχέση με την επιστροφή ενός Εγώ σε φυσική ενσάρκωση.

Ο πρώτος είναι ότι αν δεν έχει επιτευχθεί τελειότητα, τότε η ψυχή πρέπει να επιστρέψει και να συνεχίσει τη διαδικασία της τελειοποίησης πάνω στη Γη.

Ο δεύτερος είναι ότι η ώθηση που προδιαθέτει ένα Εγώ σε μία τέτοια δράση είναι κάποια μορφή ανικανοποίητης επιθυμίας.

Αμφότερες οι δηλώσεις είναι μερικώς αληθινές και συνυπάρχουν σε μεγαλύτερες αλήθειες, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη αισθητές.

Βασικά δεν είναι η επιθυμία που παρακινεί σ’ επιστροφή, αλλά η θέληση και η γνώση του Σχεδίου. Δεν είναι η ανάγκη για επίτευξη μίας υπέρτατης τελείωσης, η οποία προτρέπει  το Εγώ σε εμπειρία στη μορφή, γιατί το Εγώ είναι ήδη τέλειο.

Το κύριο κίνητρο είναι η θυσία και η υπηρεσία σ’ εκείνες τις μικρότερες ζωές, που εξαρτώνται από την ανώτερη έμπνευση (που μπορεί να δώσει η ψυχή) και την απόφαση ότι κι αυτές μπορούν να επιτύχουν μία πλανητική κατάσταση ισοδύναμη με αυτή της θυσιαστικής ψυχής.

Προκειμένου τελικά να εξουδετερώσει την έννοια του χωρόχρονου και ν’ αποδείξει ότι ουσιαστικά είναι μία πλάνη, η θύρα στον Καρκίνο ανοίγει για τη θυσιαστική, υπηρετούσα ψυχή.

Από μόνοι τους οι όροι επαναγέννηση και επανενσάρκωση είναι παραπλανητικοί και οι όροι «κυκλική ώθηση, νοήμων σκόπιμη επανάληψη και συνειδητή εισπνοή και εκπνοή» θα περιέγραφαν με μεγαλύτερη ακρίβεια την κοσμική αυτή αλήθεια.

Ο βασικός τόνος του Καρκίνου είναι:

“Κτίζω ένα φωτισμένο σπίτι και μέσα εκεί κατοικώ”

Χρησιμοποιείται ως σπερματική σκέψη στο διαλογισμό της Πανσελήνου που θα γίνει στις 9/7 και ώρα 7.06 π.μ.

 

ΠΗΓΗ – Εσωτέρα Αστρολογία “Alice Bailey”

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo ligeirando.com.br

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.