ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ

 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ

 

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Χριστός θα διδάξει το Νόμο της Επαναγέννησης, ο οποίος είναι το κύριο συμπλήρωμα του Νόμου της Εξέλιξης.

Ο Νόμος αυτός ποτέ δεν έγινε αντιληπτός ούτε στη Δύση , ούτε στην Ανατολή. Στην Ανατολή τον παραδέχονται ως αρχή που διέπει τη ζωή, όμως δεν αποδείχθηκε χρήσιμος, διότι τα αποτελέσματα του υπήρξαν αποχαυνωτικά και επιζήμια στην πρόοδο.

Ο σπουδαστής της Ανατολής υποθέτει ότι ο Νόμος του παρέχει μεγάλη προθεσμία χρόνου με αποτέλεσμα να εξουδετερώνεται η προσπάθεια, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ο σκοπός. Ο συνήθης χριστιανός συγχέει το Νόμο αυτό με ό,τι αυτός αποκαλεί «μετεμψύχωση» και νομίζει  ότι ο Νόμος της Επαναγέννησης σημαίνει την είσοδο ανθρώπινων όντων σε σώματα ζώων ή κατωτέρων μορφών ζωής, πράγμα το οποίο δεν υφίσταται.

Η Διδασκαλία του  Νόμου της Επαναγέννησης ή Μετενσάρκωσης θα αποτελέσει ένα από τα κλειδιά της νέας παγκόσμιας θρησκείας, αλλά και ένα διαφωτιστικό στοιχείο για μία καλύτερη κατανόηση των παγκόσμιων υποθέσεων.

Ο Χριστός είπε: “Εστέ ουν τέλειοι, ώσπερ ο Πατήρ υμών ο εν τοις Ουρανοίς τέλειος εστί

Αυτή τη φορά θα διδάξει τους ανθρώπους τη μέθοδο, μέσω της οποίας η δυνατότητα αυτή μπορεί να γίνει τετελεσμένο γεγονός, δια της συνεχούς επανόδου της ενσαρκωμένης ψυχής στο σχολείο της ζωής πάνω στη Γη, για να υποστεί εκεί την διαδικασία της τελείωσης.

Η διδασκαλία που έχει δοθεί μέχρι σήμερα έχει προξενήσει περισσότερο κακό, παρά καλό. Στηρίχθηκε πάνω σε φανταστικούς κανόνες, οι οποίοι υποτίθεται ότι διέπουν την εξίσωση του χρόνου και των διαστημάτων μεταξύ των ζωών. Λησμονείται όμως ότι ο χρόνος είναι μία ιδιότητα της εγκεφαλικής συνείδησης και ότι, αν ο χρόνος αποχωριστεί από τον εγκέφαλο, είναι ανύπαρκτος.

Το μόνο θετικό στοιχείο που υπάρχει  είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σήμερα αποδέχονται την ύπαρξη αυτού Νόμου.

 

Πηγή Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

photo www.awakengr.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image