ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΚΡΟΝΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

 

Συνέχεια του ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Β. Κρόνος

Αυτή η ενέργεια αφορά κυρίως την παρουσίαση ευκαιρίας στην Ιεραρχία και τους συνδεόμενους μαθητές της. Η φράση ότι “ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της μαθητείας” είναι βασικά αληθινή, επειδή ο συνηθισμένος μέσος άνθρωπος, εκτός  αν βρίσκεται σε ομαδικό σχηματισμό, δεν περιέρχεται τόσο δυναμικά υπό την επιρροή του.

Η Ιεραρχία – σαν όμιλος – αντιμετωπίζει μία μεγάλη κρίση προσέγγισης στη Σαμπάλλα, ανάλογη μ’ εκείνη που αντιμετωπίζει σήμερα η Ανθρωπότητα καθώς επιδιώκει προσέγγιση κι επαφή με την Ιεραρχία.

Έτσι υπάρχουν δύο αλληλοσυσχετιζόμενες κρίσεις που επηρεάζουν τόσο την Ιεραρχία, όσο και την Ανθρωπότητα κι αυτές θα προκαλέσουν, αν επιδράσουν σωστά, αυτό που καλείται ολοκλήρωση ή ευθυγράμμιση, η οποία καταλήγει σε μία πιο ελεύθερη εισροή θείας ενέργειας.

Αμφότερες αυτές οι προσεγγίσεις ( που έχουν τη φύση μαγνητικών ελκτικών ώσεων) ρυθμίζονται από τον Κρόνο. Στην περίπτωση της Ανθρωπότητας, η ώση έρχεται μέσω της Ιεραρχίας και – χωρίς την Ιεραρχία – το ανθρώπινο γένος δεν μπορεί σήμερα να υπερνικήσει ή να χειριστεί κατάλληλα αυτή την κρίση.

Αυτό πρέπει να το θυμάστε και πρέπει να επιταχυνθεί το έργο των μαθητών και ζηλωτών του κόσμου καθώς αγωνίζονται για ανθρώπινη απελευθέρωση και για να επιφέρουν θεία παρέμβαση.

Η επιθυμητή παρέμβαση πρέπει να έρθει μέσω της Ιεραρχίας, αν δεν πρόκειται να είναι πολύ καταστροφική στο αποτέλεσμά της. Η τελευταία μεγάλη παρέμβαση τις Ατλάντειες μέρες ήρθε μέσω της Σαμπάλλα και κατέληξε στη μερική καταστροφή ολόκληρων ηπείρων και περιοχών.

Τα τρία αυτά τρίγωνα ενέργειας μπορούν λοιπόν να ιδωθούν σαν βασικά και καθοριστικά όλων των πλανητικών υποθέσεων καθώς και πρόκλησης γεγονότων.

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

 

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.