ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

Ο ομαδικός διαλογισμός πανσελήνου είναι μια πράξη συνειδητής υπηρεσίας προς την ψυχή, την ιεραρχία, την ανθρωπότητα και όλα τα βασίλεια της φύσης.

Ανοίγουμε ένα αγωγό συνείδησης μέσα  από το οποίο διαχύνονται οι ενέργειες και κατευθύνονται συνειδητά.

Υπάρχουν τρία μεγάλα πνευματικά φεστιβάλ που αποτελούν τα κορυφαία σημεία του ετήσιου κύκλου των πανσελήνων. Πρώτο το φεστιβάλ του Πάσχα στον κριό. Τα τρία φεστιβάλ αποτελούν τμήμα μιας ενοποιημένης προσπάθειας πνευματικής προσέγγισης της ανθρωπότητας προς την ιεραρχία. Κατά το φεστιβάλ του Πάσχα είναι διαθέσιμες οι δυνάμεις της ανάστασης και της αποκατάστασης του φωτός.

Είναι δυνάμεις που εκπορεύονται από τη διάνοια του Θεού και συνδέονται με το στοιχείο της νοημοσύνης του Θεού, διεγείροντας τη διάνοια των ανθρώπων. Επιφέρει την αναγέννηση των μορφών και διεγείρει τη νοημοσύνη των μαζών για νοήμονα δράση. Ανάσταση και ανασυγκρότηση είναι οι λέξεις που σχετίζονται με αυτό το φεστιβάλ. Είναι μια ευκαιρία να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να στραφεί προς την  ψυχή της. Ο Χριστός δεν έφυγε ποτέ από τη γη. Εργάζεται επικεφαλής της ιεραρχίας. Εργάζεται ακούραστα και ακατάπαυστα για την αφύπνιση και ανάσταση της νοήμονας και απρόσωπης αγάπης των ανθρώπων για την ανασυγκρότηση, για τις ορθές ανθρώπινες σχέσεις, για τη διάλυση της θυμαπάτης και πλάνης, για την επαφή με την ψυχή μας, τον όμιλο υπηρεσίας μας, με την ιεραρχία, τον συμπατικό νου.

Η ανάσταση είναι ο βασικός τόνος της φύσης, του πνεύματος, μέσα σε όλες τις μορφές, σε όλα τα βασίλεια της φύσης.

Είναι ο ΣΚΟΠΟΣ όλης της εξελικτικής διαδικασίας, περιλαμβάνει απελευθέρωση από τον υλισμό και τον εγωισμό.

Η έννοια της ανάστασης πρέπει να αναπτυχθεί και να αποκαλυφθεί η αληθινή σημασία της.

Ο Χριστός μας αποκάλυψε τη φύση της καρδιάς του Θεού και βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Οι ενέργειες των τριών φεστιβάλ χρειάζονται ορθό χειρισμό από τον μαθητή και τους ανθρώπους καλής θέλησης.

Όλοι οι πνευματικοί άνθρωποι, σ’ όλο τον κόσμο, διαλογίζονται συνειδητά την ημέρα των πανσελήνων, υπηρετώντας την ανθρωπότητα και την ιεραρχία. Ο ομαδικός διαλογισμός πανσελήνου μας φέρνει σε επαφή με πιο εκλεπτισμένες και αγνές ενέργειες.

 

Ε.ΦΙ.Μ – “Αλίκη Μπέιλη”

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.