ΟΜΑΔΑ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

 


lifehub-papantonisΕίμαι απόφοιτος του πανεπιστημίου La Salle University (πόλη της Φιλαδέλφειας, ΗΠΑ), κατέχοντας  μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Κλινική & Συμβουλευτική Ψυχολογία (Master of Arts in Clinical and Counseling Psychology)
Ολοκλήρωσα το τριετές «Εισαγωγικό Διδακτικό σεμινάριο στην Κοινωνική Οργονομία» («Introductory Didactic Course in Social Orgonomy») στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Οργονομίας (American College of Orgonomy), στην πόλη του Princeton των ΗΠΑ.

 

Εκπαιδεύτηκα επίσης πάνω στη θεραπευτική προσέγγιση Gentle Bioenergetics της Εύας Ράιχ, κόρης του Βίλχελμ Ράιχ, από το Gentle Bioenergetics Institute υπό τον Richard Overly, κατέχοντας τον τίτλο Gentle Bioenergetics Practitioner.

 

Η εκπαίδευση, εξειδίκευση και δια βίου συνεχιζόμενη κατάρτιση μου πάνω στη Σύγχρονη Ραϊχική Θεραπεία είναι κάτω από τη διδασκαλία του Daniel Schiff, PhD – Center for Orgonomic Studies, στην πόλη του Portland των ΗΠΑ  (Ιστοσελίδα : www.dschiffphd.com).

 

Έχω παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια πάνω σε διάφορα οργονομικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η προσωπική μου εμπειρία και ενασχόληση με το έργο του Βίλχελμ Ράιχ είναι για δεκαετίες.

 

Παπαντώνης Νίκος, ΜΑ, MSc

Σύγχρονη ΡαΙχική θεραπεία

 

e-mail : nikos.papantonis@yahoo.com

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!