ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ;

lifehub-to-fos-ton-asterion-9

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ;

 

Tον έχεις βρει ή ακόμα ; και αν όχι τι περιμένεις ; Aυτή η εβδομάδα είναι για να βρεις τον σκοπό της Ψυχής σου,  είναι για να συνδεθείς με τον εσωτερικό Εαυτό σου και να ρωτήσεις και να ακούσεις χωρίς πίεση, χωρίς φόβο και χωρίς αντίρρηση τι πραγματικά η δικιά σου ψυχή θέλει να εκφράσει και να εκδηλώσει στον κόσμο.

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με το να θέσουμε καινούργιες προθέσεις , αληθινές , από καρδιές, ενδόμυχα στα φυλλοκάρδια όπως λέγαμε , να δούμε τι είναι γραμμένο εκεί και να το πράξουμε, να βάλουμε το πρώτο λιθαράκι, αν μπορέσουμε έστω και σαν σκέψη, έστω και σαν πρόθεση και να περιμένουμε να το δούμε να ανθίζει.

Η Αφροδίτη ο πλανήτης της Αγάπης, αλλά και του Νου κατά την εσωτερική Αστρολογία, μετακομίζει , αλλάζει ζώδιο και πότε το κάνει ελάχιστες ώρες πριν το σχηματισμό της τελευταίας έκλειψης για το 2014 και Νέας Σελήνης στο Σκορπιό την Πέμπτη προς Παρασκευή. Πηγαίνει από τον δικό της πλανήτη τον Ζυγό στον Σκορπιό, στον πλανήτη του Άρη και του Πλούτωνα, μετακομίζει και πηγαίνει στο υπόγειο, στο υποσυνείδητο, στην Ψυχή και εκεί θα φιλοξενηθεί για ένα μήνα, προκειμένου να δείξει ξε-κάθαρα τι ακριβώς θέλουμε να επιδιώξουμε, τι αγαπάμε, τόσο βαθιά όσο ένας Σκορπιός μόνο μπορεί και λίγες ώρες μετά σχηματίζεται η Ηλιακή έκλειψη ή και έκπληξη .

Αστρολογία η τέχνη της μαγείας, η τέχνη του να διαβάζεις τα άστρα, το φως των αστεριών αποδεικνύει το Φως που κρύβεται σε όλη τη Δημιουργία και στον άνθρωπο και αυτή η έκλειψη με την βοήθεια του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης πρόκειται να φωτίσει το ασυνείδητο.

Είναι μια εβδομάδα που θα αφήσουμε τα γνωστά, τα συνηθισμένα, αυτά που συνήθως πιπιλάμε ότι θέλουμε, ότι ποθούμε για να ζητήσουμε αυτό που κατακαίει την καρδιά, που το θέλει η Ψυχή με όλο της το πάθος. Ο Σκορπιός πρωτίστως είναι ζώδιο παθιασμένο, για όλα και εκεί η Αφροδίτη θα δείξει τι είναι αυτό ακριβώς με το οποίο παθιάζεται ο Εαυτός και ο Ήλιος μετά σχηματίζοντας την Νέα Σελήνη, μαζί με το Φεγγάρι, με την ώθηση που έχουν Αρσενικό και Θηλυκό αρχέτυπο μαζί (Ήλιος και Φεγγάρι, άντρας και γυναίκα, αρσενική και θηλυκή ενέργεια) θα συνωμοτήσουν για να φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, έστω και ως όραμα ή μπορεί και ως πραγματικότητα, αν το όραμα είναι πολύ δυνατό ώστε να υλοποιηθεί..

Δεν είναι όλες οι εκλείψεις άσχημες και δεν είναι όλες για φόβο, φόβος δημιουργείται εκεί που απουσιάζει η αγάπη και αυτή τη φορά η Αγάπη θα κερδίσει αν είναι αληθινή και πηγάζει από την καρδιά.

Για αυτό σπεύσατε, οραματιστείτε, διαλογιστείτε και ονειρευτείτε.. αυτό που η Ψυχή αποζητά.

 

Φωτεινή Καραελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο