ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ

 

Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα όπως Αιθέρας, Ενέργεια της Ζωής, Chi ( Τσι) ή Ki, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, κοσμική ενέργεια, Πέμπτο Στοιχείο, Reiki κ.λπ.

Οι οργονίτες ανακαλύφθηκαν από ένα ζευγάρι αμερικανών, τον Ντον και την Κάρολ Κρόφτ το έτος 2000. Πειραματίστηκαν με ρητίνη και ρινίσματα μετάλλων, ένας συνδυασμός οργανικών και ανόργανων υλικών. Παρατήρησαν λοιπόν ότι αυτός ο συνδυασμός έλκει την κοσμική ενέργεια και αντανακλώντας την στα μέταλλα την αποδίδει σε θετική ενέργεια. Είχαν ανακαλύψει μια γεννήτρια θετικής ενέργειας. Έτσι λοιπόν, αναμιγνύοντας οργανική ρητίνη με τα ανόργανα ρινίσματα των μετάλλων και χύνοντας τα μέσα σε μικρά καλούπια, παράγεται ένα υλικό που προσελκύει την αιθερική ενέργεια όπως έκανε και ο συσσωρευτής του Ράιχ.

Η Κάρολ όντας γνώστης των κρυστάλλων και των λίθων συνδύασε την γνώση της με τους οργονίτες και έτσι αυξήθηκε η δυναμική τους περισσότερο. Το όλο θέμα το δημοσίευσαν στο διαδίκτυο και έτσι ενδιαφέρθηκαν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι με τη σειρά τους πειραματίστηκαν και πρόσθεσαν την γνώση τους σε αυτή την κατασκευή.

Η ίδια αυτή ενέργεια έχει μετρηθεί και επίσης υπάρχουν όργανα που την φωτογραφίζουν, αλλά για τους ίδιους τους οργονίτες δεν έχει ακόμη βρεθεί κάποιο όργανο μέτρησης, αν και γίνονται προσπάθειες.

Όταν ο Αιθερικός Μετατροπέας είναι μέσα στην ακτίνα μιας πηγής DOR/αρνητικής ενέργειας, την μετατρέπει συνεχώς και επαρκώς σε POR/θετική ενέργεια και έτσι, στην ουσία, δημιουργούνται πομποί θετικής ενέργειας από κάθε πομπό αρνητικής ενέργειας μιας και οι τελευταίοι είναι τελείως ανυπεράσπιστοι απέναντι στο φαινόμενο.

Η ρητίνη στον Αιθερικό Μετατροπέα συρρικνώνεται κατά τη διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους μέσα στην κατασκευή, δημιουργώντας έτσι το γνωστό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο μέσα στον κρύσταλλο. Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα του κρυστάλλου αποκτούν ηλεκτρική πολικότητα. Πιστεύεται ότι οφείλεται και σ’ αυτό το φαινόμενο το ότι ο Αιθερικός Μετατροπέας λειτουργεί τόσο καλά σαν γεννήτρια θετικής ενέργειας.

Έτσι, ο Αιθερικός Μετατροπέας παρουσιάζει μια πολύ σημαντική βελτίωση σε σχέση με την αρχική εργασία του Ράιχ με τον συσσωρευτή οργόνης που προσελκύει την «θανατηφόρα οργόνη» εξίσου με την θετική και δεν κάνει κάτι για να την μετατρέψει σε κάποια ευεργετική μορφή ενέργειας, σε αντίθεση με τους Αιθερικούς Μετατροπείς που, λόγω της κατασκευή τους, το κάνουν συνεχώς.

Ο άνθρωπος που ονόμασε τις κατασκευές που ακολούθησαν και που βασίστηκαν στην αρχή του Ράιχ περί εναλλαγής οργανικού – ανόργανου υλικού είναι ο Karl Hans Welz και έχει κατοχυρώσει τη σχετική λέξη Orgonite®. Ο Welz είναι από τους πρωτοπόρους στο θέμα των οργονιτών (ή Αιθερικών Μετατροπέων) αλλά και άλλων συσκευών που βασίζονται στην οργόνη.

 

Συνεχίζεται…..

 

Σπάνιες Γαίες

photo spanies-gaies.blogspot.gr

 

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image