ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΕΜΦΥΣΗΣΑΝ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ;

 

ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ

Η Άρκτος και ο Λέων συναντήθηκαν και κατέστρωσαν τα σχέδιά τους σε συμφωνία με το σχέδιο και το σκοπό του ελέγχοντος Κυρίου τους. Κάλεσαν τον Πατέρα Χρόνο (ο Κρόνος) για αρωγή και ισχύ κι αυτός ανταποκρίθηκε στην τριπλή τους κλήση. Σ’ αυτή την κλήση ανταποκρίθηκε παρόμοια ο Αιώνιος Νεανίας, ο Κύριος της Σαμπάλλα. Τάχθηκε να μάθει εκ νέου το σχέδιο, βοηθούμενος από τον Πατέρα Χρόνο, όμως ανεπηρέαστος από τον Κύριο του Χρόνου γιατί ο ίδιος ήταν άχρονος.

Τότε το τριπλό φως που ήρθε από την Άρκτο στον υψηλό Της τόπο, από το Λέοντα στο μικρότερο τόπο του κι από τον Κρόνο στο μικρό του τόπο, διαχύθηκε στον πλανητικό τόπο δύναμης. Η Σαμπάλλα εμψυχώθηκε. Ο Κύριος της Ζωής και του Κόσμου ανέλαβε δράση.

Ο μικρός μέσα στο μεγαλύτερο Όλο, ο ατομικός ανθρώπινος μαθητής, ανταποκρίθηκε παρόμοια στο τριπλό φως, αλλά όχι μέχρι να περάσουν οι κύκλοι και να ξαναπεράσουν.

Αργά στην ημέρα του χρόνου η Σαμπάλλα απέστειλε μία κλήση που αναμεταδόθηκε από φωνή σε φωνή και  κύλησε πάνω στο ΟΜ. Ο μαθητής ακούγοντας αυτό τον ήχο σήκωσε το κεφάλι του. Μία ώθηση από τη βάση υψώθηκε στο χρόνο και το χώρο.

Ο Λέων μέσα στην καρδιά και στην κεφαλή φώναξε δυνατά και στάθηκε ενώ ο Κρόνος έκανε το έργο του ….. κι έτσι οι δίδυμοι είναι ένας.

Το κεντρικό φως στο Σείριο έλαμψε δια του οφθαλμού του Υιού. Το όραμα ήρθε. Το φως της σοφίας διείσδυσε στα ύδατα κι έριξε την ακτινοβολία των Ουρανών στα βάθη. Σ’ αυτή την ελκτική κλήση η θεά υψώθηκε στην επιφάνεια (η θεά ιχθύς, το σύμβολο των Ιχθύων) και καλωσόρισε το φως στα βάθη και το άρπαξε σαν δικό της. Είδε τον Ήλιο κι από εκείνη την ημέρα ο Ήλιος δεν την άφησε ποτέ. Δεν υπάρχει σκοτάδι. Υπάρχει πάντα φως.

Τότε οι ουρανοί μέσα στον αξεπέραστο δακτύλιο ανταποκρίθηκαν στο φως από το Σείριο, το οποίο περνώντας από τη θάλασσα των Ιχθύων, ανύψωσε τους Ιχθείς στην ουράνια  σφαίρα (Ουρανός) κι έτσι εμφανίστηκε το μικρότερο τριπλό φως, που είναι ο ακτινοβόλος ήλιος των ήλιων, το υδάτινο φως των Ιχθύων και το ουράνιο φως του Ουρανού.

Αυτό το φως κατήλθε στην αναμένουσα σφαίρα και άναψε το γαλαξία των μικρών φώτων στη Γη. Μία Ιεραρχία Φωτός πρόβαλε από το δικό της τόπο. Ο πλανήτης φωτίστηκε.

 

Πηγή ΕΣΩΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Alice Bailey

Επιμέλεια

Δήμητρα Αλαγκιόζογλου

 

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

Ονομάζομαι Δήμητρα Αλαγκιόζογλου και είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Ο κύκλος αυτός της εργασίας τελείωσε και τώρα είμαι εθελόντρια σε μία Μ.Κ.Ο που υποστηρίζει και συμπαρίσταται σε οικογένειες και παιδιά κυρίως Ρομά αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Ασχολούμαι κυρίως με παιδιά βοηθώντας τα στα μαθήματα τους.

Τα ενδιαφέροντα μου άπτονται θέματα όπως Φιλοσοφία, Εσωτερική Αστρολογία, Εσωτερική Θεραπευτική, αλλά και θέματα σύγχρονων Επιστημών, όπως η Αστροφυσική, θεωρία των κβάντα και άλλοι συναφείς κλάδοι.

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.