ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SELF-SHIATSU ΚΑΙ MAKKO-HO ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝ. ΜΠΑΡΛΑ

lifehub-seminaria-37

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SELF-SHIATSU ΚΑΙ MAKKO-HO ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝ. ΜΠΑΡΛΑ

 

Η Ομάδα LifeHub σας προσκαλεί

στο σεμινάριο SelfShiatsu και MakkoHo που διοργανώνει για εσάς στις 9 Μαίου 2015 στην Αθήνα

 

Θέλετε να μάθετε πως με απλές αλλά αποτελεσματικές τεχνικές μπορούμε να βελτιώσουμε  την  καθημερινότητα μας;

Εάν ναι, ελάτε στο σεμινάριο που διοργανώνει για εσάς η Ομάδα του LifeHub για να μάθουμε μαζί πως με απλές ασκήσεις και πιέσεις σημείων του σώματος μας, χρησιμοποιώντας την πανάρχαια Ιαπωνική μέθοδο Shiatsu, μπορούμε μόνοι μας να καταπολεμήσουμε το άγχος και να ενεργοποιήσουμε τη φυσική αντίδραση χαλάρωσης και αυτο-ίασης του οργανισμού σας!

 

Ασκήσεις MakkoHo

Παράλληλα θα μάθουμε μια ακόμη τεχνική που βασίζεται σε απλές διατατικές ασκήσεις, Makko – Ηo,  με  στόχο την εξασφάλιση της ομαλής ροής της ενέργειας των μεσημβρινών του σώματος.

Δώδεκα μεσημβρινοί, έξι ασκήσεις που η καθημερινή τους εφαρμογή βοηθά στην αποσυμφόρηση των ενεργειακών αυτών καναλιών καθώς και στην ομαλή ροή των λειτουργιών του σώματος μας.

 

Η τεχνική Sefl-Shiatsu και οι ασκήσεις Makko-Ho είναι κατάλληλες για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, και λειτουργούν συνδυαστικά με όποιες εμπειρίες μας, με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Την παρουσίαση και την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών εισηγείται η Κωνσταντίνα Μπαρλά, ολιστική θεραπεύτρια εξειδικευμένη στο Shiatsu και μόνιμη συνεργάτιδα του LifeHub.

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9/5/2015  και ώρες 17:30μμ – 21:00μμ

στο  ArtMatter CENTER – Δέφνερ 18, Μετς, όπου θα απολαύσουμε και το καφεδάκι μας με σπιτικές λιχουδιές!

 

Το κόστος του σεμιναρίου είναι € 20/άτομο

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων: 6937003306 & 6937709042

 

 

 

photo youtube

Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Lifehub

Το LifeHub είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης, πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο της ολιστικής θεραπευτικής. Μέσα από το LifeHub μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση από καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο, να βρείτε καλές πρακτικές για την καθημερινή σας ζωή, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και σεμινάρια. Απολαύστε μια πηγή πλούσια σε πληροφορίες και άρθρα!

Προσθήκη σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο


CAPTCHA Image
Reload Image

Τα καλύτερα της Κατηγορίας!